Pubquiz

De Kerst Pubquiz

De Kerst pubquiz

De feestdagen staan in het teken van gezamenlijk spellen spelen en heel veel plezier! Een spel dat echt niet mag ontbreken is natuurlijk de pubquiz, de klassieker onder de klassiekers. Het is nu mogelijk om dit samen met je collega’s te doen tijdens jullie jaarlijkse kerst teamuitje of evenement.

Ga samen met je collega’s gezellig quizzen, onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard wordt dit verzorgd volledig in de kerstsferen, zodat de sfeer er meteen goed in zit. Een ervaren quizmaster, verkleed als de kerstman, zorgt ervoor dat jij en je collega’s gegarandeerd een leuke middag of avond gaan beleven.

Pubquiz

De echte kerstkenner! 

Ga de strijd aan met je collega’s! Wie weet ga jij er met de prijs vandoor als echte kerstkenner. De pubquiz bestaat uit meerdere rondes, met elke ronde een ander thema. Uiteraard met als hoofdthema Kerst. Elke pubquiz wordt volledig op maat gemaakt per bedrijf. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de quiz aansluit bij de organisatie en de werknemers. Een ronde kan uiteraard niet ontbreken tijdens de feestdagen…. MUZIEK!

Probeer alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en wie weet wordt jij de winnaar van deze Kerst pubquiz! De Kerst pubquiz is te boeken vanaf twintig personen en te spelen op elke locatie. Deze pubquiz kan goed gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten, maar ook met een diner voorafgaand of een borrel achteraf.

Bekijk deze pagina voor alle onze andere kerstactiviteiten!

Deel dit event

Ook leuk