locatie de hooglander

Vergader- en evenementenlocatie De Hooglander

Locatie de Hooglander

Deze luxe vergaderlocatie bevindt zich in het prachtige duingebied Schoorl. Met een huiselijk gevoel en een stijlvolle inrichting, krijgt jouw vergadering of evenement gegarandeerd een luxe uitstraling. Het hart van deze locatie is het restaurant, waar ze de sterren van de hemel koken. Op deze locatie kan je heerlijk genieten van culinaire hoogstandjes, comfortabele ruimtes en een prachtige omgeving. Wil je een rustgevende en inspirerende omgeving om een evenement te organiseren of te vergaderen? Dan is dit te perfecte locatie voor jou.

vergaderzaal

Vergaderen bij de Hooglander

Bij de vergaderlocatie de Hooglander zijn verschillende soorten ruimtes beschikbaar met allen een eigen unieke inrichting. Deze vergaderzalen zijn standaard voorzien van flip-overs, beamer en scherm en andere benodigdheden voor elke vergadering.
Ook is het mogelijk om diverse workshops en buitenactiviteiten tussen het vergaderen door te doen. Lekker mountainbiken door de duinen of een yoga workshop tussendoor.

Locatie de hooglander Vergaderarrangement De Hooglander

Evenementen bij de Hooglander

Een gezellig evenement met heerlijk eten. Dat is een garantie bij deze locatie. Locatie de Hooglander heeft een prachtige tuin, een grand café en het hotel beschikbaar voor evenementen. Alles kan naar jouw wens worden georganiseerd. Geen zin om naar huis te gaan? In het hotel kan je heerlijk verblijven na het evenement.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Locatie

Deze vergaderlocatie bevindt zich in Schoorl in Noord-Holland. Bij deze locatie is gratis parkeergelegenheid. Het is mogelijk om met het OV naar deze locatie toe te gaan. Echter is dit wel een stukje lopen.

Deel dit event