Vergaderlocatie badhoevendorp schiphol amsterdam teambuilding maatschappelijk verantwoord ondernemen

De Hollandse Meesters

De Hollandse Meesters!

De Hollandse Meesters is een van de meest veelzijdige vergaderlocaties! De locatie biedt de mogelijkheid om meerdere losse vergaderzalen te combineren tot één grote ruimte, zodat er genoeg plaats is voor jou en je collega’s om goed te kunnen vergaderen. In de foyer kun je genieten van een verfrissend drankje en kun je nog even een praatje maken met je collega’s voordat de vergadering begint. De vergaderzaal beschikt over diverse faciliteiten, zodat je jouw presentatie zo duidelijk mogelijk kan overbrengen. Hieronder valt een projector, geluidssysteem, notitieblokken en pennen en natuurlijk uitstekende wifi.

Vergaderlocatie badhoevendorp schiphol amsterdam teambuilding maatschappelijk verantwoord ondernemen

Over De Hollandse Meesters

De vergaderlocatie bestaat uit totaal 11 zalen, waarvan je zeven vergaderzalen aan elkaar kan samenvoegen tot één grote zaal. Naast deze zaal zijn er vier breakout rooms beschikbaar, waar je je kan terugtrekken voor een besloten overleg. De opstelling in de vergaderzaal kan worden aangepast naar keuze, zodat jij de perfecte setting kan creëren voor jouw vergadering! Of je nou de voorkeur hebt voor een theateropstelling, boardroom opstelling of een U-vorm opstelling, het kan allemaal! De locatie biedt ruimte voor hele grote groepen. 

Heb je zin in wat te eten of drinken? Kies dan voor een arrangement! Er is keuze uit verschillende arrangementen, zo is er voor ieder wat wils! Ook kun je ervoor kiezen om een heerlijk hapje te eten in het restaurant. Daar kun je genieten van een uitgebreid buffet. Aangezien de vergaderlocatie zich bevindt in een viersterrenhotel, is er natuurlijk ook ruimte voor een luxe overnachting met diverse faciliteiten!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral
contact met ons op, we denken graag met je mee!

Vergaderlocatie badhoevendorp schiphol amsterdam teambuilding maatschappelijk verantwoord ondernemen

Tip van dtevents

Ben je op zoek naar een andere vergaderlocatie? Dat kan! Kijk bijvoorbeeld eens naar de unieke vergaderlocatie De Cinema. De naam zegt al genoeg, bij deze locatie vergader je in een echte bioscoop!

Ben je benieuwd naar welke locaties wij nog meer aanbieden?
Neem dan een kijkje naar de andere vergader- en evenementenlocaties.

Deel dit event

Ook leuk