vergaderen aan de grachtengordel

Vergaderlocatie de Grachtengordel

Vergader in het voormalig hoofdkantoor van het Rode Kruis!

Dit voormalige hoofdkantoor van het Rode Kruis is omgetoverd tot een prachtige locatie voor bijvoorbeeld een vergadering, training of andere zakelijke meeting. Deze mooie vergaderlocatie is gelegen in Amsterdam. Deze ruimte kan ook gebruikt worden voor break-out sessies, zoals workshops, catering momenten of andere activiteiten. De catering is geheel biologisch en anders dan standaard vergaderlocaties. Kortom, deze locatie is uniek, creatief en vooral inspirerend en daarmee een trots lid van onze familie van buitengewone vergaderlocaties.

Over vergaderlocatie de Grachtengordel

In deze ruimte kunnen 28 personen vergaderen. De locatie beschikt over wifi, 70 inch SMART-TV, SONOS geluidssysteem, 2 flip-overs, notitieboekje & pennen en post-its & stiften.

De locatie is erg goed bereikbaar. Het is op loopafstand van de tram en de metro. De parkeergarage is op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Naast de vergaderlocatie de Grachtengordel bieden wij ook andere vergaderlocaties aan. Op deze pagina vindt je al onze vergader- en evenementenlocaties.

vergaderen aan de grachtengordel

Tip van dtevents

Neem jouw collega’s na het vergaderen mee naar een leuke activiteit! De Rondvaart in een Salonboot is perfect te combineren met de vergadering. Vaar rond in het mooie Amsterdam en geniet van een heerlijk diner aan boord.

Wil jij weten welke activiteiten er nog meer kunnen worden gecombineerd met vergaderen bij de Grachtengordel? Neem een kijkje bij een andere Amsterdam ervaring. Hier vindt je een overzicht van alle activiteiten!

Deel dit event

Ook leuk