Vergaderen in een cockpit

Vergaderlocatie de Cockpit

Vergader op een unieke locatie!

Aan de voet van een cockpit van een Boeing 737 kun je in de wolken vergaderen of dineren. Een zeer unieke vergaderlocatie in Amsterdam die alle benodigde faciliteiten biedt. Naast vergaderen is het ook mogelijk om tijdens de pauze te ontspannen. Een workshop tijdens de break-outsessie of een andere activiteit? Wij regelen dit graag!

Locatie vergaderen aan de voet van een cockpit

De vergaderlocatie is gunstig gelegen, dichtbij het centrum van Amsterdam, de snelweg, Schiphol en zakelijke districten. Parkeren op de parkeerplaats is gratis.

Vanaf de locatie stap je zo op tramlijn 2. Terwijl je geniet van alle pracht in Amsterdam, sta je met tien minuten in het centrum. Wandelen in het Vondelpark, musea bezoeken of shoppen in de ‘9 straatjes’.

Kortom, je vergadert midden in het bruisende centrum van Amsterdam en toch bevindt je je in een van de meest bijzondere vergaderlocaties in Nederland!

Naast deze vergaderlocatie bieden wij ook andere vergaderlocaties aan. Op deze pagina vindt je al onze vergader- en evenementenlocaties.

Vergaderen in een cockpit

Tip van dtevents

Vergaderen bij de cockpit is goed te combineren met de activiteit ontdek Holland vliegensvlug! Vlieg na jouw vergadering bij de cockpit over Nederland! Dit is een geweldige ervaring om te delen met jouw collega’s!

Wil jij weten welke activiteiten er nog meer kunnen worden gecombineerd met vergaderen bij de Cockpit? Neem een kijkje bij een andere Amsterdam ervaring. Hier vindt je een overzicht van alle activiteiten!

Deel dit event

Ook leuk