evenementenlocatie badhoevendorp schiphol amsterdam vergaderruimte maatschappelijk verantwoord ondernemen

De Cinema

Vergaderlocatie De Cinema!

De Cinema is een leuke vergaderruimte waar jij en je collega’s de beste presentaties kunnen geven! De zaal is zo ingericht dat jouw vergadering zo effectief mogelijk kan verlopen. Na het vergaderen kun je samen met je collega’s ontspannen door te genieten van een geweldige film. Dit maakt dat de dag een onvergetelijke ervaring wordt! Waar wacht je nog op? Maak je volgende vergadering een beleving en kies voor vergaderruimte De Cinema!

evenementenlocatie badhoevendorp schiphol amsterdam vergaderruimte maatschappelijk verantwoord ondernemen

Over De Cinema

De Cinema is de perfecte vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Deze unieke locatie biedt een moderne en nostalgische omgeving voor jouw vergaderingen, presentaties, workshops of productlanceringen! In deze ruimte zijn maximaal 78 zitplaatsen beschikbaar. Er is dus voldoende ruimte voor jou en je collega’s om in een comfortabele en informele ruimte te vergaderen. Zak lekker onderuit op de bioscoopstoel en luister naar de presentaties van je collega’s. De Cinema beschikt natuurlijk over een groot scherm, waarop jij je presentatie kan laten zien. Het vergaderen in een bioscoop zorgt ervoor dat het op een bijzondere en effectieve manier verloopt. De vergaderlocatie bevindt zich in Badhoevedorp, gelegen bij Schiphol Airport. Het is dus gemakkelijk te bereiken!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral
contact met ons op, we denken graag met je mee! 

evenementenlocatie badhoevendorp schiphol amsterdam vergaderruimte maatschappelijk verantwoord ondernemen

Tip van dtevents

Wil je dit arrangement uitbreiden? Dat kan! Maak van je dag een echte onvergetelijke beleving en combineer het vergaderen met diverse activiteiten naar keuze. Activiteiten zijn erg effectief om te combineren met vergaderen, door deze activiteiten krijg je weer nieuwe energie! Het geeft je ontspanning en het zorgt ook voor een goede mindset. Dit is dus perfect om te combineren met een vergaderdag! Ook kan je het vergaderen uitbreiden met een heerlijke lunch of een shared dining en tot slot kun je zelfs kiezen voor een overnachting. De Cinema bevindt zich in Corendon Village. In dit viersterrenhotel kunnen jij en je collega’s genieten van luxe faciliteiten, voor een onvergetelijke ervaring.

Neem een kijkje naar de leukste teamuitjes die wij aanbieden!

Deel dit event

Ook leuk