Locatie bij de branding evenementen leuk bedrijfsuitje teamuitjes ideeën vergaderlocatie Castricum

Vergaderlocatie de Branding

Vergaderen bij de Branding!

Vergader op een unieke plek op het strand met uitzicht op de zee. Deze vergaderlocatie biedt twee verschillende vergaderlocaties, met veel verschillende mogelijkheden. Van een intiem diner tot een vergadering gecombineerd met een leuke break-out activiteit. Er zijn veel mogelijkheden waardoor het precies kan aansluiten op jouw wens. Ook zijn er genoeg mogelijkheden op het gebied van catering.

Kortom,  dit is een prachtige locatie midden op het strand met veel verschillende mogelijkheden. Tussendoor even met de voeten in de zee of een rondje lopen over het strand, het is allemaal mogelijk! Wil je meer weten over de mogelijkheden om te vergaderen of over een zakelijke bijeenkomst? Wij maken graag voor jou een voorstel op maat.

Lijkt dit je een leuke locatie?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee.

Dtevents heeft ook meerdere vergaderlocaties beschikbaar. Neem een kijkje naar onze vergader- en evenementenlocaties te bekijken. Andere vergaderlocaties op het strand zijn Locatie de Beach Cabin en vergaderen aan zee.

 

Tip van dtevents

Wil jij naast je vergadering een leuk teamuitje doen? Ga na jouw vergadering blokarten over het strand! Race samen met jouw collega’s het strand over!

Neem ook een kijkje naar het overzicht van alle vergader- en evenementenlocaties.

Deel dit event

Ook leuk