evenementenlocatie de Bourgondiër

Evenementenlocatie de Bourgondiër

Evenementenlocatie de Bourgondiër

Evenementenlocatie de Bourgondiër is een prachtige locatie met een bierproeflokaal en restaurant. Deze locatie bevindt zich aan een haven en bestaat staat een smaakvol verbouwde loods en een bijzondere container ingang. Bij de Bourgondiër zijn heerlijke vers gebrouwen bieren uit eigen brouwerij, die je ter plaatse kunt bekijken en natuurlijk proeven. De locatie heeft een heerlijk ruim terras aan de jachthaven. Ook is er een mini strandje op het terras, waar je lekker onderuitgezakt in een strandstoel kan liggen. Deze evenementenlocatie is de perfecte locatie voor een gezellig zomerfeest.

Het grote terrein, maakt het mogelijk dat er plek is voor verschillende leuke activiteiten tijdens je evenement. Hiermee zorg je ook voor teambuilding naast alle gezelligheid. Ook is het mogelijk om een exclusieve tour door de brouwerij te krijgen. Wil je het naastgelegen plekje Monnickendam ontdekken? Dit kan zeker! Binnen een paar minuten lopen bevind je je al in het historische centrum.

binnen bij de Bourgondiër

Over de Bourgondiër

Bij de bourgondische sfeer, hoort natuurlijk een bourgondisch menu. Burgers en bites en heerlijke biologische gerechten die altijd een mooie match zijn met de bieren. Ook is er een gevarieerd vegetarisch aanbod beschikbaar. Deze locatie is gelegen in het historische Monnickendam, gelegen aan de Gouwzee in Noord-Holland. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto en het OV. Gratis parkeren is mogelijk op eigen terrein. Bij deze locatie kunnen tot 300 personen komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Deel dit event

Ook leuk