botanische tuin evenementenlocatie leuk bedrijfsuitje Zaandam Zaanstreek

Vergader- en evenementenlocatie de Botanische Tuin

Locatie de Botanische Tuin!

In dit monumentale pand, in het hartje van Zaandam, is vergader- en evenementenlocatie de Botanische Tuin gevestigd. De locatie bevindt zich in de oude Verkade fabriek en is gelegen aan rivier de Zaan. Dit authentieke fabriekscomplex, is gebouwd is 1886 en begon als bakkerij. Tegenwoordig is het een modern restaurant in een rijksmonument. De liefde voor de natuur is terug te zien in de inrichting van het restaurant en de botanische binnentuin. Een uitstekende locatie voor bijeenkomsten, groot en klein.

botanische tuin evenementenlocatie leuk bedrijfsuitje Zaandam Zaanstreek

Evenementen

Deze heeft een uitgebreid aanbod om jouw evenement zo passend mogelijk te maken! Met lekker eten als uitgangspunt, verzorgen we een heerlijk evenement om van te smullen. Deze evenementenlocatie heeft zeer uitgebreide diner opties. Ook is bij het evenement verschillend live entertainment te boeken. Een compleet verzorgd evenement!

Lijkt dit je een leuke locatie?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Vergaderen

In deze knusse en prachtig ingerichte locatie zijn verschillende vergaderruimtes beschikbaar, afhankelijk van de groepsgrootte. Deze zijn te boeken vanaf 8 personen. Alle vergaderingen zijn inclusief koffie, thee, fruit en lekkernijen. De vergaderlocaties zijn voor een halve of een hele dag te boeken. Zit je de hele dag te vergaderen en wil je lekker eten tussendoor? Bij deze locatie kan je tussendoor heerlijk lunchen en is het mogelijk om tussendoor nog een leuke activiteit te doen!

Benieuwd naar het vergaderarrangement voor de Botanische Tuin? Klik hier voor meer informatie!

 

botanische tuin evenementenlocatie leuk bedrijfsuitje Zaandam Zaanstreek

Tip van dtevents

Vergaderen bij de Botanische Tuin is goed te combineren met een leuk teamuitje! Ga samen met jouw collega’s een speurtocht doen op de E- Fatbike! Tijdens deze Speurtocht op de E- Fatbike leer je meer over de Zaanstreek en kun je genieten van dit mooie veelzijdige gebied!

Wil jij weten welke activiteiten er nog meer kunnen worden gecombineerd met vergaderen bij de Botanische Tuin? Neem een kijkje bij een andere Zaanse ervaring. Hier vindt je een overzicht van alle teambuilding activiteiten!

Deel dit event

Ook leuk