Boerderij in de Duinen Egmond vergaderlocatie evenementenlocatie

Vergader- en evenementenlocatie de Boerderij in de duinen

Jouw evenement of vergadering op de Boerderij in de Duinen!

Bij deze groene en rustgevende locatie is het perfect om samen met je collega’s te vergaderen. De inrichting van deze locatie is erg natuurlijk en zorgt voor een rustgevende en inspirerende sfeer. De Boerderij in de Duinen bevindt zich in Egmond-binnen en is de perfecte locatie voor evenementen en vergaderingen. Lekker buiten eten met een gezellig muziekje. Of genieten van de omgeving, het kan hier allemaal.

Boerderij in de Duinen Egmond vergaderlocatie evenementenlocatie

Vergaderen

Bij deze locatie is het mogelijk om te vergaderen in een prachtige vide met uitzicht over de omgeving. Lekker lunchen tussendoor, borrelen of dineren na is hier allemaal mogelijk. De locatie beschikt over drie verschillende zalen en kan tot 120 personen bevatten.

Evenementen

Deze afgelegen locatie is perfect voor een gezellig evenement. Of het nu binnen of buiten is, je kan niet om de authentieke sfeer heen. Voor een gezellige BBQ of een zonnig personeelsfeest. Bij deze locatie kan je afgelegen en exclusief het perfecte evenement organiseren. Een lekker diner mag natuurlijk niet ontbreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee.

Boerderij in de Duinen Egmond vergaderlocatie evenementenlocatie

Tip van dtevents

Wil je naast deze locatie graag een leuke activiteit doen? Vergaderen bij de Boerderij in de Duinen is goed te combineren met een Bierproeverij met rondleiding in de brouwerij! De beleving zal worden geleid door de deskundige medewerkers uit de Egmondse brouwerij!

Wil jij weten welke activiteiten er nog meer kunnen worden gecombineerd met vergaderen bij de Boerderij in de Duinen? Neem een kijkje bij een andere Egmond ervaring. Hier vindt je een overzicht van alle activiteiten!

Deel dit event

Ook leuk