Vergaderen bij lab44

Vergaderlocatie de Artillerie

Vergaderen bij de artillerie op een creatief terrein!

Op een uniek en creatief terrein in het mooie Zaandam, vind je een binnenruimte van in totaal 700 m2 en dus volop mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten. Als vergaderlocatie is deze locatie de perfecte plek onder de rook van Amsterdam. Op deze vergaderlocatie kun je rustig en goed vergaderen met jouw collega’s en/of partners. Vergader in rust in het creatieve terrein in de Zaanstreek.

Vergaderen de artillerie

Diverse ruimtes beschikbaar

Wij hebben diverse vergaderruimtes beschikbaar, allen voorzien van daglicht en sommigen ook van audiovisuele middelen. Vergaderen, lunchen of dineren in privé setting en zelfs een kleine bioscoop zijn mogelijk in deze ruimtes. Er zijn drie denktanks beschikbaar in verschillende groottes, ideaal voor break-out sessies, teamuitjes of als externe vergaderlocatie.

De unieke locatie is goed bereikbaar met de auto. Bovendien heb je een grote hoeveelheid gratis parkeerplekken. Naast vergaderen bij de Artillerie bieden wij ook andere vergaderlocaties aan. Op deze pagina vindt je al onze vergader- en evenementenlocaties.

Deel dit event

Ook leuk