De artillerie zaandam zaanstreek vergaderlocatie evenementenlocatie ideeën bedrijfsuitje

Vergaderlocatie de Artillerie

Vergaderen bij de Artillerie op een industrieel terrein!

Op een uniek en creatief terrein in het industriële Zaandam, vind je een binnenruimte van in totaal 700 m2 en dus volop mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten. Als vergaderlocatie is deze locatie de perfecte plek onder de rook van Amsterdam. Op deze vergaderlocatie kun je rustig en goed vergaderen met jouw collega’s. Vergader in rust op het creatieve terrein in de Zaanstreek.

De artillerie zaandam zaanstreek vergaderlocatie evenementenlocatie ideeën bedrijfsuitje

Diverse ruimtes beschikbaar

Wij hebben diverse vergaderruimtes beschikbaar, allen voorzien van daglicht en sommigen ook van audiovisuele middelen. Vergaderen, lunchen of dineren in privé setting en zelfs een kleine bioscoop zijn mogelijk in deze ruimtes. Er zijn drie denktanks beschikbaar in verschillende groottes, ideaal voor break-out sessies, teamuitjes of als externe vergaderlocatie.

De unieke locatie is goed bereikbaar met de auto. Bovendien heb je een grote hoeveelheid gratis parkeerplekken.

Lijkt dit je een leuke locatie?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee.

Tip van dtevents

Vergaderen bij de Artillerie is goed te combineren met een Italiaanse kookworkshop! Leer de Italiaanse keuken kennen samen met jouw collega’s. Tijdens deze workshop maak je onder begeleiding van een professionele kok heerlijke traditionele gerechten!

Wil jij weten welke activiteiten er nog meer kunnen worden gecombineerd met vergaderen bij de Artillerie? Neem een kijkje bij een andere Zaanse ervaring. Hier vindt je een overzicht van alle leuke teamuitjes en workshops!

Deel dit event

Ook leuk