Varen op een zeilboot teamuitje uniek bedrijfsuitje

Dagje zeilen

Wat ga je beleven?

De zeildag begint zodra je aan boord stapt van de zeilboot. De schipper, matroos en gastvrouw zullen jullie welkom heten. Bij het ontvangst krijgen jullie twee kopjes koffie/thee en een krentenmik. Zodra iedereen voorzien is van een kop koffie/thee, zal er een welkomstwoordje worden gegeven en een instructie over de omgeving en de sportieve en comfortabele zeiltocht op het Markermeer.

zeilen gezellig teamuitje leuk bedrijfsuitje buitenactiviteit

Over het dagje zeilen

Zeilen is een sport waarbij de kracht van de wind de boot laat varen. Als team moet er actief worden samengewerkt om de boot in de juiste koers te laten varen. Zeilen op het Markermeer is prachtig. Het Markermeer is zo uitgestrekt dat bij het wegvaren uit de haven de andere kust niet te zien is.

Doe allemaal actief mee met het zeilen en geniet van al het moois om jullie heen!

zeilen gezellig teamuitje leuk bedrijfsuitje buitenactiviteit

Lunch en transport

Rond lunchtijd zal er een lunch worden geserveerd, de lunch is inclusief koffie, thee en melk. Iedereen kan weer even op adem komen van het zeilen. Ieder persoon krijgt vijf consumpties en er zal voor een borrelgarnituur worden gezorgd. Wij kunnen er voor zorgen dat jullie worden opgehaald en vervolgens naar het Markermeer worden gebracht, daarna worden jullie weer teruggebracht. Dit leuke teamuitje is goed te combineren met transport een diner of een heerlijke borrel.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Neem ook eens een kijkje naar onze andere leuke teamuitjes en unieke workshops!

Deel dit event

Ook leuk