Varen op een zeilboot teamuitje

Dagje zeilen

Wat ga je beleven?

De zeildag begint zodra je aan bood stapt van de zeilboot. De schipper, matroos en gastvrouw zullen jullie welkom heten. Bij het ontvangst krijgen jullie twee kopjes koffie/thee en een krentenmik. Zodra iedereen voorzien is van een kop koffie/thee, zal er een welkomstwoordje worden gegeven en een instructie over de omgeving en de sportieve en comfortabele zeiltocht op het Markermeer.

Varen op een zeilboot teamuitje

Over het zeilen

Zeilen is een sport waarbij de kracht van de wind de boot laat varen. Als team moet er actief worden samengewerkt om de boot in de juiste koers te laten varen. Zeilen op het Markermeer is prachtig. Het Markermeer is zo uitgestrekt dat bij het wegvaren uit de haven de andere kust niet te zien is.

Doe allemaal actief mee met het zeilen en geniet van al het moois om jullie heen!

Zeilen teamuitje

Lunch en transport

Rond lunchtijd zal er een lunch worden geserveerd, de lunch is inclusief koffie, thee en melk. Iedereen kan weer even op adem komen van het zeilen. Ieder persoon krijgt vijf consumpties en er zal voor een borrelgarnituur worden gezorgd. Wij kunnen er voor zorgen dat jullie worden opgehaald en vervolgens naar het Markermeer worden gebracht, daarna worden jullie weer teruggebracht. Vraag hiervoor een offerte bij ons aan. 

Combineren mogelijk:

  • Transport

  • Diner

  • Borrel

Deel dit event

Ook leuk