Varen op een zeilboot teamuitje

Dagje zeilen

Wat ga je beleven tijdens een dagje zeilen?

De schipper, matroos en de gastvrouw zullen jullie allemaal welkom aan boord van de zeilboot heten. Bij het ontvangst krijgen jullie twee kopjes koffie/thee en een krentenmik. Zodra iedereen voorzien is van een kop koffie/thee, zal er een welkomstwoordje worden gegeven en een instructie over de omgeving en de sportieve en comfortabele zeiltocht op het Markermeer.

Varen op een zeilboot teamuitje

Over het zeilen

Zeilen is een techniek van beweging over het water door windkracht op een zeilschip, met een zeilwagen over land. De kracht van de wind en richting van de inkomende wind doen beweging ontstaan via het zeil. Zeilen op het Markermeer is een bijzondere ervaring. Het Markermeer is zo uitgestrekt dat bij het wegvaren uit de haven de andere kust niet te zien is.

​Als gasten worden jullie uitgenodigd met de schipper en matroos het schip te zeilen tijdens het dagje zeilen. Doe allemaal actief mee met het zeilen of geniet van de activiteiten om jullie heen.

Zeilen teamuitje

Lunch en transport

Rond lunchtijd zal er een lunch worden geserveerd, de lunch is inclusief koffie, thee en melk. Iedereen kan weer even op adem komen van het zeilen. Ieder persoon mag vijf consumpties nuttigen van de nationale bar en er zal borrelgarnituur van Van Dobben worden uitgeserveerd. Wij kunnen er voor zorgen dat jullie worden opgehaald en gebracht worden naar het Markermeer, en vervolgens weer worden teruggebracht. Vraag hiervoor een offerte bij ons op.

Combineren mogelijk:

  • Transport

  • Diner

  • Borrel

Deel dit event

Ook leuk