Teambuilding en tafelen actief teamuitje personeelsuitje met eten Zaandam Egmond aan Zee

Dagarrangement Zeskamp

Wat ga je beleven?

Het dagarrangement zeskamp bestaat uit een unieke zeskamp inclusief een borrel, lunch of diner! Tijdens de zeskamp strijd je in teams tegen elkaar. De grootte van het team hangt af van de grootte van de groep. Er wordt gebruikgemaakt van een roulatiesysteem, zodat iedereen tegelijk kan spelen en alle uitdagende spellen een keer kan meemaken. Het team met de meeste punten gaat ervandoor met een leuke prijs! Dit originele bedrijfsuitje is mogelijk in Egmond aan Zee en de Zaanstreek. Er zijn verschillende spellen die deel uitmaken van de zeskamp. Kies onder andere uit: Ultimate Frisbee, Skilopen, Mega Jenga, Touwtrekken, Zaklopen, Estafette en Volleybal. Ook zijn er verschillende strandspellen mogelijk. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Het dagarrangement zeskamp draait om samenwerken, communiceren, creativiteit en natuurlijk gezelligheid. Het is dus dé perfecte activiteit om de band van jouw team te versterken!

Dagarrangement Zeskamp in Egmond aan Zee en de Zaanstreek

Borrel
Wil jij gezellig nagenieten van de zeskamp? Combineer dit dan met een heerlijke borrel. De borrel vindt plaats in een prachtig restaurant. 
Het arrangement + borrel is vanaf € 37,50 per persoon.

Lunch
Natuurlijk is het ook mogelijk om de zeskamp te combineren met een uitgebreide lunch. Tijdens de lunch kun je gezellig met je collega’s nagenieten van het actieve teamuitje.
Het arrangement + lunch is vanaf € 50,00 per persoon.

Diner
Wil je de zeskamp echt goed afsluiten? Geniet dan van een heerlijk diner met uitzicht op het strand!
Het arrangement + diner is vanaf € 62,00 per persoon.


Bij alle arrangementen kan rekening worden gehouden met dieetwensen of allergieën. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Deel dit event

Ook leuk