Originele teamuitjes leuke bedrijfsuitjes Egmond aan Zee Zaanstreek Zaandam

Dagarrangement Het Perfecte Kiekje

Wat ga je beleven?

Tijdens de workshop fotografie met je smartphone, ga je met jouw team de uitdaging aan om de mooiste foto’s te maken tijdens deze teambuilding activiteit. Leer van een ervaren fotograaf en populaire influencer hoe je de mooiste foto’s kunt maken. Werk samen met je collega’s in teams en laat je creativiteit de vrije loop! 

Het dagarrangement Het Perfecte Kiekje begint met een ontvangst met een kopje koffie of thee en natuurlijk een heerlijk gebakje. Hier krijg je een korte introductie over fotografie en leer je verschillende tips & tricks. Vervolgens word je in groepen van vier verdeeld en krijg je drie à vier foto-opdrachten. Elke opdracht bevat een technisch aspect en een thema, waarbij collega’s van jouw team in het frame komen te staan. Dit is een geweldige manier om de band met je collega’s te versterken! Na afloop worden er vier winnaars per foto-opdracht gekozen, de winnaar gaan er uiteraard vandoor met een leuke prijs.

Dagarrangement Het Perfecte Kiekje in Egmond aan Zee en de Zaanstreek

Borrel
Wil jij gezellig nagenieten van Het Perfecte Kiekje? Combineer dit dan met een heerlijke borrel. De borrel vindt plaats in een prachtig restaurant. 
Het arrangement + borrel is vanaf € 45,00 per persoon.

Lunch
Natuurlijk is het ook mogelijk om Het Perfecte kiekje te combineren met een uitgebreide lunch. Tijdens de lunch kun je gezellig met je collega’s nagenieten van de creatieve workshop.
Het arrangement + lunch is vanaf € 57,50 per persoon.

Diner
Wil je Het Perfecte Kiekje echt goed afsluiten? Geniet dan van een heerlijk diner!
Het diner arrangement is vanaf € 72,00 per persoon.

Bij alle arrangementen kan rekening worden gehouden met dieetwensen of allergieën. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Deel dit event

Ook leuk