Uniek personeelsuitje origineel teamuitjes leuke bedrijfsuitjes Egmond aan Zee Zaanstreek

Dagarrangement fietsspeurtocht

Wat ga je beleven?

Tijdens het dagarrangement fietsspeurtocht krijg je meer te zien van de prachtige omgeving van de Zaanstreek of Egmond aan Zee. In teamverband werk je samen om alle opdrachten uit te voeren en om de raadsels op te lossen. De groep wordt in meerdere teams verdeeld en ieder team krijgt een eigen tasje mee. In dit tasje zit alles wat je nodig hebt voor de speurtocht, namelijk: verschillende enveloppen, een pen, een waterflesje en een lekkere snack. De enveloppen brengen je naar de locatie waar je de opdrachten moet uitvoeren. Elk team begint ergens anders, maar iedereen eindigt op dezelfde locatie.

Zodra iedereen klaar is met de speurtocht, worden de enveloppen ingeleverd bij een medewerker van dtevents, die vervolgen de opdrachten nakijken. Het team die de meeste opdrachten goed heeft, is de winnaar en krijgt een welverdiende prijs!

dagarrangement fietspeurtocht in Egmond aan Zee en de Zaanstreek

Borrel
Wil jij gezellig nagenieten van de fietsspeurtocht? Combineer dit dan met een heerlijke borrel. De borrel vindt plaats in een prachtig restaurant.
Het arrangement + borrel is vanaf € 37,50 per persoon.

Lunch
Natuurlijk is het ook mogelijk om de fietsspeurtocht te combineren met een uitgebreide lunch. Tijdens de lunch kun je gezellig met je collega’s nagenieten van de speurtocht. 
Het arrangement + borrel is vanaf € 50,00 per persoon.

Diner
Wil je het dagarrangement fietsspeurtocht echt goed afsluiten? Kies dan voor een heerlijk diner!
Het arrangement + diner kost € 80,00 per persoon.


Bij alle arrangementen kan rekening worden gehouden met dieetwensen of allergieën. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Deel dit event

Ook leuk