Vergaderen bij centraal statio

Vergaderlocatie het Centraal Station

Vergaderen bij Centraal Station Amsterdam!

Deze vergaderlocatie is zeer goed bereikbaar met de metro, tram, trein, boot of bus, want deze stoppen bijna letterlijk voor de deur van het restaurant. Maar niet alleen de toegankelijkheid is uniek, ook de rijke historie is zeer bijzonder te noemen. De locatie is namelijk gevestigd in de oude wachtkamers van weleer.

Vergaderen op centraal station

Over de locatie

Tussen 1881 en 1889 ontwierp bouwmeester Dr. Pierre Cuypers uit Roermond het (inmiddels iconische) Centraal Station in Amsterdam. Zijn vakmanschap wordt geroemd als de man die architectuur in Nederland een nieuw leven inblies. Invloedrijk en inspirator voor velen zoals H.P. Berlage en Michel de Klerk. In het restaurant is nog een gedeelte van zijn architectuur te bewonderen is, want de vroegere wachtkamers zijn volledig gerestaureerd (inclusief het bord met de wachttijden), zodat je heel even terug in de tijd kunt.

Lijkt dit je een leuke locatie? Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee.

Deze monumentale horeca- en evenementenlocatie is geschikt voor vergaderingen, workshops, presentaties, teambuilding, een teamuitje, netwerkbijeenkomsten, ontbijtsessies, diners en feesten tot zo’n 200 personen. Een unieke vergaderlocatie met enorm veel mogelijkheden, zo kunnen er ook verschillende break-outsessies georganiseerd worden. Liever iets meer privacy? Dan kun je een wachtruimte afhuren. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Naast vergaderen bij Centraal Station bieden wij ook andere vergaderlocaties aan. Op deze pagina vindt je al onze vergader- en evenementenlocaties.

Tip van dtevents

Vergaderen bij het Centraal Station is perfect te combineren met speuren en dineren in Amsterdam! Kom samen met je collega’s even tot rust na de vergadering met een leuke speurtocht door de stad! Sluit de dag af met een heerlijk diner.

Wil jij weten welke activiteiten er nog meer kunnen worden gecombineerd met vergaderen bij het Centraal Station? Neem een kijkje bij een andere Amsterdam ervaring. Hier vindt je een overzicht van alle activiteiten!

Deel dit event

Ook leuk