Bumperball op het strand

Bumperball

Wat ga je beleven tijdens bumperball?

Beleef nu hèt potje voetbal van dit moment en ga de strijd aan met al je collega’s tijdens bumperball. Maak voor eens en altijd uit welk team het beste is. Een potje voetbal zoals je het nog nooit hebt meegemaakt, dat komt omdat de wedstrijd weinig regels kent.

Rollen maar!

Hijs jezelf in de opgeblazen bal, maak een sprintje, beuk al je tegenstanders tegen de grond en probeer te scoren zoals bij normaal voetbal. Het mooiste aan dit spel is dat dit geen pijn doet, dat komt doordat je je bevindt in een grote doorzichtige bubbel dat wel tegen een stootje kan.

​Bumperball is geschikt voor groepen van jong en oud, iedereen kan mee doen. Bumperball kan overal gespeeld worden, zelfs op een (kunst)grasveld of in een sporthal. Geen kopzorgen over het regelen van de activiteit. Met onze instructeurs verzorgen wij onze clinics met verschillende spelvormen.

 

Bumperball fanatiek teamuitje

Wij zullen ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Voor het spel zal gaan beginnen wordt alles klaargezet door de instructeur, en dan is het tijd om echt te gaan beginnen! Na afloop wordt alles weer opgeruimd en netjes achtergelaten.

​Zijn jouw collega’s zo sportief? Combineer Bumperball dan met een ander activiteit, zoals Archery Tag. Natuurlijk kan Bumperball ook gecombineerd worden met een borrel of diner. Vraag hiervoor een offerte bij ons aan.

Deel dit event

Ook leuk