Bumperbal strand teamuitje teambuilding Noord-Holland

Bumperball

Wat ga je beleven?

Beleef voetbal op een geheel andere manier en ga de strijd aan met je collega’s tijdens een pot bumperball op iedere locatie waar de ondergrond prettig is om dit spel te beoefenen. Een potje voetbal zoals je het nog nooit hebt meegemaakt als onderdeel van jullie bedrijfsuitje. Je zit in een grote opgeblazen bal wat voor hilarische situaties zorgt en mooie herinneringen voor later. Daarnaast kent het spel maar weinig regels, anders dan gewoon voetbal. Geen VAR die je buitenspel verklaart of een doelpunt afkeurt. Verdedig, val aan, werk samen en scoor. Speel samen met je teamgenoten en win dit zeer sportieve teamuitje.

 

Bumperball op iedere locatie

Hijs jezelf in de opgeblazen bal, maak een sprintje, beuk al je tegenstanders tegen de grond en probeer te scoren zoals bij normaal voetbal. Het mooiste aan dit spel is dat dit geen pijn doet, dat komt doordat je je bevindt in een grote doorzichtige bubbel die wel tegen een stootje kan.

​Bumperball is geschikt voor groepen van jong en oud, iedereen kan mee doen. Bumperball kan op vele locaties gespeeld worden, zelfs op een (kunst)grasveld of in een sporthal. Geen kopzorgen over het regelen van de activiteit. Met onze instructeurs verzorgen wij onze clinics met verschillende spelvormen.
Het is leuk als onderdeel van jullie bedrijfsuitje en kan je goed combineren met andere teambuilding activiteiten.

 

Bumperbal strand teamuitje teambuilding Noord-Holland

Wij zullen ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Voor het spel zal gaan beginnen wordt alles klaargezet door de instructeur, krijgen jullie instructies en dan is het tijd om echt te gaan beginnen! Natuurlijk kan Bumperball ook gecombineerd worden met een borrel of diner achteraf.

​Ben je op zoek naar nog meer actieve teamuitjes? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar achery tag! Archery tag is een variant op trefbal. Alleen wordt het niet gespeeld met een bal, maar met een pijl en boog. Geen zorgen de pijlen hebben een zachte punt, dus het doet geen zeer. Kijk ook naar onze andere unieke bedrijfsuitjes en workshops!

Deel dit event

Ook leuk