bowlingtoernooi teambuilding teamuitje samenwerken bedrijfsuitje sportief

Bowlingtoernooi

Wat ga je beleven?

Ga samen met je collega’s bowlen op een privé bowlingbaan bij jou in de buurt. Tijdens dit leuke teamuitje strijd je tegen je collega’s om de eerste plaats. Gooi jij de meeste kegels om? De locatie beschikt over een discovloer en een kleurrijke lichtshow, zodat jij en je collega’s er een geweldig feestje van kunnen bouwen! Ben je even klaar met het bowlen en heb je zin in een drankje? Ga dan wat lekkers te drinken halen bij de bar. Het bowlen is geschikt voor alle doelgroepen. Vind jij het lastig om alle kegels te raken en ligt jouw bal vaker in de goot? Geen zorgen, de banen kunnen optioneel beschikken over bumpers, zodat het voor iedereen leuk blijft. Ga voor een strike en kies voor deze leuke en gezellige teambuilding activiteit!

 

Bowlingtoernooi bedrijfsuitje teamuitje sportief teambuilding

Over het bowlingtoernooi

Bij deze competitie ga je tegen je collega’s bowlen voor de eerste plek. Als je de meeste punten scoort dan heb je gewonnen. Het toernooi werkt via een afvalsysteem, dit betekent dat de winnaars opschuiven naar de volgende ronde. Dit beweegt zich voort, totdat er twee mensen overblijven met de hoogste score. Zij vechten het uit in een spannende finale. De winnaar krijgt uiteraard een welverdiende trofee om als aandenken te houden voor deze gezellige dag. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral
contact met ons op, we denken graag met je mee!

bowlingtoernooi teamuitje teambuilding bedrijfsuitje samenwerken teambuilding

Tip van dtevents

Ben je op zoek naar een ander bijzonder teamuitje? Kijk dan eens naar de teamactiviteit lasergamen! Tijdens dit actieve teamuitje ga je de strijd aan tegen je collega’s in teams van twee. Deze kleurrijke en flitsende teambuilding activiteit is perfect om te beleven samen met je collega’s.

Deel dit event

Ook leuk