boulderen teamuitje teambuilding samenwerken bedrijfsuitje

Boulderen

Wat ga je beleven?

Wil jij samen met je collega’s een leuke en sportieve teambuilding activiteit beleven als onderdeel van jullie bedrijfsuitje? Ga dan boulderen in Zaandam! Boulderen is een opkomende sport, waarbij je gaat klimmen op een klimwand. Dit uitdagende klimspel is de perfecte manier om samen te werken en te lachen, terwijl je de uitdagingen aangaat. Het boulderen vindt plaats op klimwanden met een maximale hoogte van 4,5 meter. Overal liggen grote valmatten, zodat het een veilige activiteit blijft.

Let op! Jouw lenigheid zal op de proef worden gesteld bij de uitdagende parcours. Of je nu een ervaren klimmer bent of helemaal nieuw bent in de boulderwereld, de sport is gemakkelijk te leren. Zo kun je zelf bepalen welke hoogte je klimt en zijn er basiscursussen en cursussen voor gevorderden. Bij de gym krijgen jij en je collega’s speciale boulderschoenen en heb je de mogelijkheid om je om te kleden.

Durf jij de uitdaging aan? Na het klimmen kun je met je collega’s genieten van een welverdiende borrel!

boulderen teambuilding teamuitje bedrijfsuitje samenwerken teamspirit sportief

Het arrangement

Voorafgaand aan de activiteit kun je genieten van een kopje thee of koffie en natuurlijk van wat lekkers. Dan is het tijd om instructies te krijgen van ervaren instructeurs en de klimwand te betreden en te beginnen met boulderen. De boulder-activiteit duurt 60 minuten, het boulderen bestaat uit blind klimmen en een parcours volgen. Als jullie helemaal uit zijn geklommen is het tijd om gezellig met je collega’s te borrelen.

Zoek je naar nog meer gezelligheid? Breid je teamuitje dan uit met een heerlijk diner, bedrijfsfeest met DJ of combineer het met een vergaderarrangement. Het vergaderen vindt plaats in een aparte ruimte in de bouldergym aan de Zaan. Als je na het vergaderen je energie kwijt wilt, dan is het tijd om fanatiek te boulderen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Tip van dtevents

Ben je op zoek naar een ander actief teamuitje? Ga dan samen met je collega’s boksen! Boksen is de perfecte manier om je collega’s op een andere manier te leren kennen. 

Bekijk alle details van het actieve teamuitje boksen!

Deel dit event

Ook leuk