Bootcamp teamuitje

Bootcamp

Wat ga je beleven tijdens de bootcamp?

Misschien wel één van de meest intensieve teamuitjes die wij aanbieden, de bootcamp! Dit is de laatste jaren enorm populair geworden. Kort samengevat is dit een groepstraining waarbij kracht en conditie gecombineerd worden. Dat houdt in keihard knallen en sporten tijdens de bootcamp training samen met collega’s. Één ding is zeker, je zult je geen moment vervelen tijdens deze activiteit. Uithoudingsvermogen, plezier en teambuilding staan centraal tijdens deze activiteit.

Bootcamp teambuilding

Een heel uur er tegenaan!

Deze activiteit zal ongeveer 1 uur in beslag nemen, maar kan ook aangepast worden naar wens. De activiteit wordt geleid door een ervaren trainer, die een lange en internationale profvoetbalcarrière heeft gehad. Hiervoor zullen verschillende materialen, obstakels en hindernissen gebruikt worden. Het zal voor iedereen een uitdagende training zijn. Het maakt niet uit of het groep is met beginners en gevorderden, wij zullen het perfecte programma samenstellen. Wij houden uiteraard rekening met de gewenste intensiteit!

Bootcamp Stefano Seedorf

Break-out met je collega’s

Na of tijdens een serieuze vergadering even helemaal ontspannen? Deze activiteit kan hiervoor perfect gebruik worden, als break-out sessie of kick-off tijdens een vergadering met collega’s.  De training kan bij goed weer gehouden worden op het strand in Egmond aan Zee of in één van de geschikte zalen in het hotel. Andere locatie’s zijn ook mogelijk.

Deel dit event

Ook leuk