Bootcamp teamuitje op het strand in Noord-Holland

Bootcamp

Wat ga je beleven tijdens de bootcamp?

Misschien wel één van de meest actieve teamuitjes die wij aanbieden, de bootcamp! Dit is de laatste jaren enorm populair geworden. Kort samengevat is dit een groepstraining waarbij kracht en conditie gecombineerd worden. Dat houdt in keihard knallen en sporten tijdens de bootcamp training samen met collega’s. Eén ding is zeker, je zult je geen moment vervelen tijdens deze activiteit. Uithoudingsvermogen, plezier en teambuilding staan centraal tijdens deze activiteit. Ben jij er klaar voor om de uitdaging aan te gaan?

Bootcamp op het strand

Anderhalf uur ertegenaan!

Tijdens deze bootcamp van anderhalf uur ga je buiten trainen met de ex-profvoetballer Stefano Seedorf! Hij zal jou en je collega’s op een enthousiaste manier motiveren om het uiterste uit jezelf te halen. De bootcamp focust zich op teambuilding en lichamelijke gezondheid! Tijdens de bootcamp voeren je collega’s en jij verschillende uitdagende oefeningen uit. Het maakt niet uit of het een groep is met beginners of gevorderden, wij zullen het perfecte programma samenstellen. Wij houden uiteraard rekening met de gewenste intensiteit!

Wat ga je doen?

Ben jij er klaar voor om de uitdaging aan te gaan? Tijdens de bootcamp ga je vijf leuke activiteiten doen. Als eerst krijgen jij en je collega’s een welkomstwoord van Stefano en daarna kan de actie beginnen! Samen met je collega’s begin je met een warming up om je spieren warm te maken voor de training. De training bestaat uit drie onderdelen, namelijk BBB (Billen, Benen, Buik), strong woman/man en conditietraining! Daarna is het tijd om samen met je collega’s af te koelen tijdens de cooling-down! Tot slot willen je collega’s en jij de herinnering natuurlijk niet vergeten, dus is het tijd voor een groepsfoto met het team!

evenementenbureau, bootcamp, teamuitjes

Break-out met je collega’s

Na of tijdens een serieuze vergadering even helemaal ontspannen? Deze activiteit kan hiervoor perfect gebruik worden, als break-out sessie of kick-off tijdens een vergadering met collega’s. De training kan overal gehouden worden! Zit jouw kantoor bijvoorbeeld in Amsterdam, Zaandam, Haarlem, Alkmaar of een andere stad in Noord-Holland of het midden van Nederland? Geen probleem! Wij organiseren de bootcamp bij het dichtstbijzijnde park, strand of bos bij jou op kantoor.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Neem een kijkje naar onze andere leuke teamuitjes en workshops!

Deel dit event

Ook leuk