Boogschieten op het strand Vergaderarrangement Wijk aan Zee

Boogschieten op het strand

Wat ga je beleven?

Onder begeleiding zullen jij en je collega’s gaan boogschieten en tegelijkertijd gaan jullie uitwaaien op het strand.   Boogschieten is voor iedereen toegankelijk en het verreist geen hoge inspanning, maar wel uiterste concentratie.

Bij aankomst op het strand zal er een korte introductie met uitleg over boogschieten en de veiligheid volgen en daarna gaan jullie beginnen met schieten!

Over boogschieten

Boogschieten is van oorsprong geen sport maar een middel van overleven. 70.000 jaar geleden werden de pijl en boog ingezet als jachtwapen. Deze sport was in deze tijd vooral toegankelijk voor de elitegroep.

Tegenwoordig is boogschieten veranderd in een populaire sport. Het wordt gedaan tijdens kleine competities bij een vereniging maar ook bij Olympische toernooien. Het is toegankelijk voor iedereen, en dus ook voor jouw team.

Heb jij de rust, focus en precisie om de pijl raak te schieten? Kom erachter tijdens dit teamuitje!

Boogschieten dtevents op het strand

Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Deze activiteit is ook leuk om te combineren met een van onze andere activiteiten op het strand, zoals blokarten. Afsluitend zijn er mogelijkheden voor een lunch, diner of borrel bij ons favoriete strandpaviljoen.

Deel dit event

Ook leuk