Boogschieten op het strand Vergaderarrangement Wijk aan Zee

Boogschieten

Wat ga je beleven?

Onder begeleiding zullen jij en je collega’s gaan boogschieten en tegelijkertijd uitwaaien op het strand. Boogschieten is voor iedereen toegankelijk en het vereist geen hoge inspanning, maar wel uiterste concentratie. Het is een perfect teamuitje om actief bezig te zijn maar om ook te ontspannen samen met je collega’s. Tijdens het boogschieten kan je genieten van de zon, de zee en het strand. Het is dus een uniek teamuitje met een prachtig uitzicht!

Bij aankomst op het strand krijgen jij en je collega’s een korte introductie met uitleg over boogschieten en krijgen jullie informatie over de veiligheid. Daarna is het tijd voor het echte werk en gaan jullie beginnen met boogschieten!

Over boogschieten

Boogschieten is van oorsprong geen sport, maar een overlevingsmiddel. 70.000 jaar geleden werden de pijl en boog ingezet als jachtwapen. Deze sport was in deze tijd vooral toegankelijk voor de elitegroep.

Tegenwoordig is boogschieten veranderd in een populaire sport. Het wordt gedaan tijdens kleine competities bij een vereniging maar ook bij Olympische toernooien. Het is toegankelijk voor iedereen, en dus ook voor jouw team. Heb jij de rust, de focus en de precisie om in de roos te schieten? Kom erachter tijdens dit actieve teamuitje! Afsluitend zijn er mogelijkheden voor een lunch, diner of borrel bij ons favoriete strandpaviljoen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Wil jij weten welke teamuitjes dtevents nog meer organiseert? Bekijk dan onze actieve teamuitjes.

Boogschieten dtevents op het strand

Tip van dtevents

Deze activiteit is ook leuk om te combineren met een van onze andere activiteiten op het strand, zoals blokarten. Bij blokarten gaan jij en je collega’s op het prachtige strand van Noord-Holland rijden in een kart met een zeil. Deze teamactiviteit gaat je omver blazen! Ben je op zoek naar meer informatie over blokarten? Klik dan Hier!

Deel dit event

Ook leuk