Boogschieten op het strand

Boogschieten op het strand

Heb jij de rust, focus en precisie om de pijl raak te schieten? Of heb je dat totaal niet en is dit je eerste keer? Dan is dit jouw kans om het bij dit teamuitje te komen leren of het bij te spijkeren.
Als iedereen het een beetje onder de knie heeft gaan we erachter komen wie de Robin Hood is van jouw team.

 

Wat ga je beleven tijdens boogschieten op het strand?

Word jij de Robin Hood van de groep? Ga de uitdaging aan tijdens deze klassieke activiteit.

Boogschieten is voor iedereen toegankelijk. Het verreist geen hoge inspanning. Wel belangrijk is de perfecte combinatie tussen ontspanning en spanning. Bij ons kom je erachter of je dat beheerst.
Bij aankomst op het strand zou een korte introductie met uitleg over boogschieten en de veiligheid volgen.

Boogschieten dtevents op het strand

Over boogschieten

Boogschieten is van natuurlijk oorsprong geen sport maar een middel van overleven. 70.000 jaar geleden werden de pijl en boog ingezet als jachtwapen. Deze sport was in deze tijd vooral toegankelijk voor de elitegroep.

Tegenwoordig is boogschieten veranderd in een populaire sport. Deze wordt gedaan tijdens kleine competities bij een vereniging, maar ook bij Olympische toernooien. De sport is vandaag de dag toegankelijk voor iedereen, en dus ook voor jouw team! Dit is een activiteit aan het strand om je collega’s beter te leren kennen maar ook voor de teambuilding.

 

Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Deze activiteit is ook leuk om te combineren met een van onze andere activiteiten op het strand, zoals blokarten. Afsluitend met een heerlijke lunch op diner bij ons favoriete strandpaviljoen.

Deel dit event