Boksen teamuitje leuk bedrijfsuitje actief strand personeelsuitje sportief op locatie

Boksen

Wat ga je beleven?

Ervaar met je collega’s een leuke en sportieve teambuilding activiteit. Ontspan door letterlijk je stress van je af te slaan. Dit doe je natuurlijk tijdens het teamuitje boksen! Samen met sportman Stefano Seedorf leer je de verschillende technieken van boksen kennen. Dit teamuitje kan op vele locaties plaatsvinden, zoals op het strand, een park, het bos, noem het maar op! Er zijn twee vormen van boksen, luchtboksen en zakboksen. Het luchtboksen is zonder bokszak, dit richt zich vooral op de techniek. Je oefent de stoten op een intensieve manier, zonder tegen een boksbal te slaan. Bij het zakboksen is uiteraard wel een bokszak aanwezig. Dit actieve teamuitje creëert de sfeer van samenwerking en teamspirit, wat bijdraagt aan een positieve werksfeer.

 

Boksen teamuitje leuk bedrijfsuitje actief strand personeelsuitje sportief op locatie

Over het boksen

Voorafgaand aan dit teamuitje krijgen jij en je collega’s een welkomstwoord van Stefano Seedorf of één van onze andere ervaren sportmannen. Stefano Seedorf is voor een lange periode profvoetballer geweest. Hij focust zich nu op fitness en personal training. Na het welkomstwoord kan het boksen beginnen! Het boksen duurt 60 minuten. Tijdens het boksen leren jij en je collega’s de basistechnieken van de sport, waaronder de juiste houding en stoten. Het is een geweldige manier om jezelf zowel fysiek als mentaal uit te dagen. Nadat je alles hebt gegeven tijdens het sporten, maken jij en je collega’s een fantastische teamfoto. Natuurlijk kunnen jij en je collega’s dit arrangement uitbreiden met een lekkere borrel!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Tip van dtevents

Ben je op zoek naar nog meer ideeën voor teamuitjes? Kijk dan eens naar de bootcamp, dit actieve teamuitje is ook mogelijk op vele locaties in Nederland! Ook deze activiteit wordt gegeven door Stefano Seedorf. Deze teamactiviteit is een groepstraining, waarbij kracht en conditie centraal staan.

Deel dit event

Ook leuk