Teamuitje op het strand

Blokarten

Wat ga je beleven tijdens het blokarten?

Laat je meevoeren door de wind op het strand in Noord-Holland. De instructeur zal precies vertellen wat jullie te wachten staat en hoe je een blokart bestuurt. De zeilen zijn extra groot, waardoor je minder wind nodig hebt voor de blokarts zullen gaan rijden. Ben je op zoek naar een avontuurlijke activiteit? Ga dan blokarten met je collega’s!

 

Het arrangement

Dit arrangement bestaat uit een uitgebreide instructie van een instructeur, een uur blokarten en afsluitend een borrel bij een strandtent.

Heb je een grotere groep of is blokarten geen optie? Er zijn ook andere activiteiten te doen op het strand die je kunt combineren met blokarten.

Belangrijk!

De sport is afhankelijk van de weersomstandigheden. Niet alleen de wind is een belangrijke factor, maar ook de kans op onweer is een factor die meespeelt bij het wel of niet door laten gaan. Bij kans op onweer wordt gekozen voor de veiligste oplossing. Daarnaast houden we de voorspellingen van de windkracht in de gaten.

Deze activiteit is goed te combineren met één van onze andere activiteiten in Wijk aan Zee, zoals boogschieten. Ook een lunch, diner of borrel op een unieke locatie op het strand past binnen de mogelijkheden.

Wil jij weten welke teamuitjes dtevents nog meer organiseert? Bekijk dan onze actieve teamuitjes.

Deel dit event

Ook leuk