Blokarten op het strand

Blokarten

Wat ga je beleven tijdens het blokarten?

Laat je meevoeren door de wind op het strand in Noord-Holland tijdens het blokarten. Samen met je collega’s ga je de strijd aan met de krachten van de natuur. Heb jij het in je om je in de blokart over het strand te laten voeren naar de finish. Kijken wie van je collega’s het beste is na de uitgebreide en professionele uitleg van je instructeur. Deze blokarts hebben zeilen die al vanaf 10 knopen jou over de zandvlakte kunnen laten voortbewegen. De zeilen zijn extra groot, waardoor je niet veel nodig hebt en je snel deze leuke activiteit samen met je collega’s kan gaan doen.

 

Het arrangement

Dit arrangement bestaat uit een uitgebreide instructie van een professionele instructeur, een uur blokarten, waarbij de karts verdeeld worden over het aantal personen en daarna een borrel in een gezellige strandtent waarbij sfeer en kwaliteit hand in hand gaan.

Heb je een grotere groep of is blokarten geen optie? Wij hebben ook andere activiteiten waardoor je de groep kan uitbreiden én personen die niet in staat zijn om te blokarten ook kan laten genieten van dit moment aan het strand.

Belangrijk!

De sport is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Niet alleen de wind is een belangrijke factor, maar ook de kans op onweer is een belangrijke factor die meespeelt bij het wel of niet door laten gaan. Bij kans op onweer en vooral bliksem moet zelfs bij het kleinste risico gekozen worden voor de veiligste oplossing. Daarnaast houden we de voorspellingen in de gaten wat betreft de windkracht.

Deze activiteiten is goed te combineren met één van onze andere activiteiten in Wijk aan Zee, zoals boogschieten. Ook een lunch, diner of borrel op een unieke locatie op het strand past binnen de mogelijkheden.

Deel dit event

Ook leuk