Bierproeverij Egmond Sancti

Bierproeverij met rondleiding

Wat ga je beleven tijdens de bierproeverij met rondleiding?

Ervaar samen met je collega’s een bierproeverij met rondleiding bij Brouwerij Egmond. Deze ambachtelijk brouwerij staat sinds 2018 in Egmond aan de Hoef, hier worden onder meer de Sancti Adalberti abdijbieren gebrouwen. Een leuk feitje is dat de abdijbieren van Sancti Adalberti ambachtelijk zijn gebrouwen met granen van biologische teelt. Het vakmanschap van de brouwers zorgt voor deze heerlijke biologische speciaalbieren. Inmiddels brouwen zij ook Tripel, Dubbel, Weizen, Blonde, Abdijbock, Lentebock en een zwaar donker bier genaamd Pastorale.

Bierproeverij Egmond Sancti teamuitje leuk bedrijfsuitje

Geleid door deskundigen

De beleving zal geleid worden door de deskundige medewerkers uit de brouwerij. Jullie beginnen met een rondleiding door de brouwerij, waarbij jullie meer te weten komen over het brouwproces van de bieren van Sancti Adalberti. Hier genieten jullie ook al van het eerste biertje. Na de rondleiding is het tijd om naar het proeflokaal te gaan voor de proeverij! Hier gaan jullie nog drie heerlijke biertjes proeven. Je smaakpupillen slaan gegarandeerd op hol!

De rondleiding kan met maximaal 15 personen georganiseerd worden. Wanneer de groep groter is, kunnen wij dit opsplitsen in meerdere groepen.

Bierbrouwerij Egmond Sancti

Een andere Egmond ervaring!

De bierproeverij met rondleiding kan goed gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten die wij in Egmond aan Zee aanbieden. Van een speurtocht door Egmond op de E-fatbike tot een workshop fotografie met je smartphone of bumperball op het strand. Ook een heerlijk diner of lunch aan het strand behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op, dan bespreken wij graag samen de mogelijkheden.

Deel dit event

Ook leuk