festival

Bedrijfsfestival

Wij organiseren jouw bedrijfsfestival!

Een bedrijfsfestival is een herinnering waar alle collega’s nog graag vaak op terugblikken. Naast dat een bedrijfsfestival enorm leuk en gezellig is, zorgt dit ook voor verbinding binnen het bedrijf. Elkaar beter leren kennen en begrijpen! Een succesvolle dag zal zorgen voor gemotiveerde medewerkers en een sterk team!

Verbinding binnen het bedrijf

Heeft jouw team elkaar lange tijd niet gezien? Dan is dit jouw kans om elkaar weer te ontmoeten op jullie eigen volledig verzorgde bedrijfsfestival.

Naast dat een bedrijfsfestival enorm leuk en gezellig is, zorgt dit ook voor verbinding binnen het bedrijf. Elkaar persoonlijk beter leren kennen!

dtevents organiseert aandachtig voor elk bedrijf een uniek evenement. Wij zijn experts op het gebied van het organiseren van creatieve en betekenisvolle bedrijfsfestivals. Van het allereerste idee tot de uiteindelijke uitvoering, wij ontzorgen volledig. Tot in de puntjes!

Muziek

Een evenement bij dtevents laten organiseren betekend:

  •   Volledig ontzorgd worden
  •   Op maat verzorgde catering
  •   Uniek entertainment (bijvoorbeeld DJ, band of pianist)
  •   Mogelijkheid tot een themafeest
  •   Mogelijkheid tot unieke externe locatie
  •   Eventstyling van de locatie

 

Inspiratie
Ons doel is om onze klanten continu te blijven inspireren! Dit doen wij door het creëren van unieke concepten voor een evenement. Van een sfeervol festivalconcept met onder andere picknick, foodtruks, jazz- en loungemuziek en activiteiten als een Djembé workshop tot een personeelsfeest in het teken van fijnproeven. Een wijn- en bierproeverij mag hierbij natuurlijk niet ontbreken.

Ben jij benieuwd wat voor teamuitjes dtevents allemaal organiseert? Kijk op deze pagina waarop je kan zien naar alle teamuitjes. Ook organiseren wij personeelsevenementen, open dagen, product presentaties en bijvoorbeeld officiële openingen.

Deel dit event

Ook leuk