Teambuilding Beat the kerstbox escape box op locatie Zaandam Amsterdam Utrecht Rotterdam Zandvoort aan zee Castricum Egmond aan zee Noord-Holland teamuitje

Beat the kerstbox

Beat the kerstbox!

Tijdens de feestdagen staat saamhorigheid bij iedereen centraal! Wat ons betreft is dit dan ook de perfecte gelegenheid om samen met het team te ontspannend, door middel van een leuke activiteit. Een gezellig en spannend spel spelen met collega’s tijdens de feestdagen! Beat the kerstbox is een escape room, maar dan op locatie. Bij Beat the Box staat spanning, samenwerking, raadsels oplossen en plezier centraal.  Zodra de tijd begint te tikken stroomt de adrenaline door het lichaam en begint de strijd om de box te openen. Welk team lukt het om als eerste de box te openen en de inhoud van de kluis te bemachtigen?

Een uitdagend spel vol spanning!

Beat the Box, een spannende en uitdagende ervaring voor jouw team. Tijdens deze teambuilding activiteit staat spanning, samenwerking, raadsels oplossen en plezier centraal. Een race tegen de tijd. Welk team lukt het om de box als eerste te openen? Ga de strijd aan!

Het spel start als de grote tijdsklok begint te tikken. Elk team van vier tot en met 6 personen begint bij een box. Samen moeten de teamgenoten de eerste code kraken om de box te openen. Uit de box komen vier koffers met daarop sloten. In elke koffer zitten opdrachten en raadsels om de volgende koffer te openen. Gebruik elkaars kwaliteiten om zo sneller te zijn dan je tegenspelers.

Het team dat als eerste de oplossing heeft gevonden en als eerste de eindkluis weet te openen heeft gewonnen. Twijfel niet en ga de nieuwe spannende uitdaging bij ons aan. Wat ons betreft, een perfecte en uitdagende teambuilding activiteit voor ieder team.

De activiteit beat the kerstbox kan goed gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten, maar ook bijvoorbeeld een kerstlunch, diner of borrel.

Deel dit event

Ook leuk