Beat the box, teamuitje, teambuilding

Beat the Box

Wat ga je beleven tijdens Beat the Box?

Beat the Box, een spannende en uitdagende ervaring voor jouw team. Tijdens deze teambuilding activiteit staat spanning, samenwerking, raadsels oplossen en plezier centraal. Een race tegen de tijd. Welk team lukt het om de box als eerste te openen? Ga de strijd aan!

Ga de uitdaging aan!

Er dreigt een watersnoodramp te komen. Terroristen hebben met drones elektronen afgevuurd waardoor alle wolken gaan samenklonteren. Help jij David, de onderzoeker om dit gigantische probleem te ontdekken? Het spel Beat the Box staat in het teken van spanning, samenwerken, raadsels oplossen en vooral heel veel plezier. Beat the Box is een escape room op locatie, biedt een unieke nieuwe ervaring. Het spel kan op elke gewenste locatie gespeeld worden, bijvoorbeeld bij jullie op kantoor of bij een van onze unieke locaties. Hierdoor kan het makkelijk gecombineerd worden met bijvoorbeeld een lunch of diner!

Beat the Box teambuilding samenwerk

Het spel

Het spel start als de grote tijdsklok begint te tikken. Elk team van vier tot en met 6 personen begint bij een box. Samen moeten de teamgenoten de eerste code kraken om de box te openen. Uit de box komen vier koffers met daarop sloten. In elke koffer zitten opdrachten en raadsels om de volgende koffer te openen. Gebruik elkaars kwaliteiten om zo sneller te zijn dan je tegenspelers.

Het team dat als eerste de oplossing heeft gevonden en als eerste de eindkluis weet te openen heeft gewonnen. Twijfel niet en ga de nieuwe spannende uitdaging bij ons aan. Wat ons betreft, een perfecte en uitdagende teambuilding activiteit voor ieder team.

Wil jij weten welke teamuitjes dtevents nog meer organiseert? Bekijk dan onze actieve teamuitjes.

Deel dit event

Ook leuk