Teambuilding Beachvolleybal Strand Activiteit op locatie Zaandam Amsterdam Utrecht Rotterdam Zandvoort aan zee Castricum Egmond aan zee Noord-Holland teamuitjes

Beachvolleybal

Wat ga je beleven?

Speel samen met je collega’s een potje beachvolleybal op een door onze instructeurs uitgezet veld en ontspan tegelijkertijd op het strand. Wij verzorgen jouw activiteit als onderdeel van een bedrijfsuitje tot in de puntjes. Dit teamuitje kan gecombineerd worden met jullie vergadering, zo kun je tussendoor even ontspannen door inspanning te leveren. Ook kunnen wij zorgen voor de lunch, diner of een borrel aan het strand. Het teamuitje beachvolleybal wordt georganiseerd op ieder strand in Noord- en Zuid-Holland. Bijvoorbeeld in Egmond aan Zee, Zandvoort, Bloemendaal, Scheveningen of een strand aan het IJsselmeer in bijvoorbeeld Medemblik of Enkhuizen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral
contact met ons op, we denken graag met je mee!

actieve teamuitjes ideeën bedrijfsuitje top 10 teamuitjes beachvolleybal

Beachvolleybal naar wens

In teams, afhankelijk van de groepsgrootte, ga je de strijd aan. Als het om een grote groep gaat kunnen wij hier een uitgebreid toernooi van maken. Wij passen de activiteit aan naar de wensen van het bedrijf. Tussendoor een drankje met een versnapering? Ook dat regelen wij graag voor jullie!

Combineren met andere activiteit

Deze activiteit kan goed gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten. Mocht je in Medemblik gaan beachvolleyballen, dan is het bijvoorbeeld mogelijk te combineren met onze Italiaanse kookworkshop. Wij kijken graag samen wat aansluit bij de wensen! Neem ook een kijkje naar onze andere leuke teamuitjes en workshops!

Deel dit event

Ook leuk