beachtennis sportief teamuitje teambuilding bedrijfsuitje strand zon samenwerken gezellig

Beachtennis

Wat ga je beleven?

Bereid je voor op een dag vol plezier. Op het strand kun je genieten van de zon en tegelijkertijd met je collega’s beachtennissen, wat wil je nog meer!

Beachtennis is een razend populaire en opkomende sport. Het is een combinatie van volleybal en tennis en dat natuurlijk op het strand. Het is de perfecte activiteit voor een leuk en ontspannen teamuitje. Je gaat de strijd aan met je collega’s in teams van twee. Beachtennis is een fanatieke en leuke sport, waarbij je ook nog eens werkt aan je cardio. Ook is het gemakkelijk te leren, het maakt dus niet uit als je geen ervaring hebt met tennis. Als je opzoek bent naar een fanatiek teamuitje, dat de band tussen jouw team versterkt? Dan is beachtennis de sport voor jou!

beachtennis sportief teamuitje teambuilding gezellig samenwerken strand spel zon

Jouw wensen

Bij beachtennis spelen er twee teams van twee tegen elkaar. Als het om een grote groep gaat kunnen wij hier een uitgebreid toernooi van maken. Wij passen de activiteit aan naar de wensen van de groep. Tussendoor een drankje met een versnapering? Ook dat regelen wij graag voor jullie! Bijvoorbeeld een gezellige borrel bij een strandtent of een lekkere lunch aan het strand. Wil jij beachtennissen in Egmond aan Zee? Combineer deze activiteit dan met diverse strandactiviteiten die plaatsvinden in Egmond aan Zee. Deze kunnen ook een sportief thema hebben of zijn juist meer gefocust op ontspannen. De keuze is geheel aan jou! Ben je benieuwd om welke activiteiten dit gaat? Bekijk dan alle details van een andere Egmond ervaring.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

beachtennis sportief teamuitje teambuilding gezellig samenwerken strand spel zon

Tip van dtevents

Wil je liever een andere sportief teamuitje beleven op het strand? Kijk dan eens naar beachvolleybal! Op het strand gaan jij en je collega’s een gezellig potje volleybal spelen. Ben je benieuwd naar wat beachvolleybal allemaal inhoudt? Klik dan hier!

Deel dit event

Ook leuk