Beachrun teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teamactiviteit Egmond aan Zee strand

Beachrun

Wat ga je beleven?

De beachrun is een sportief teamuitje om de dag mee te starten als onderdeel van je vergader-tweedaagse om op deze manier energie op te doen. Waai samen met je collega’s uit op het strand door een rondje hard te lopen. Onder begeleiding van een professionele hardloper worden jij en je collega’s tijdens deze clinic begeleid tijdens het hardlopen. Jullie krijgen tips over houding, voeding en het juiste materiaal. Daarnaast wordt er gekeken naar je techniek en hoe je deze eventueel kan verbeteren. Voordat je begint met hardlopen doe je een warming-up om de spieren warm te maken, zodat je je niet hoeft in te houden. Na het hardlopen doe je een cooling-down om samen met je collega’s weer tot rust te komen. Werk samen met je collega’s aan je conditie, maak je hoofd leeg en ervaar het gevoel van een runners high! Beleef met dit actieve teamuitje een onvergetelijke dag en werk aan je teambuilding. Uiteraard word je naderhand voorzien van een flesje water.

 

Beachrun teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teamactiviteit Egmond aan Zee strand

Beachrun als teamuitje in Egmond aan Zee!

Deze hardloopclinic is onder andere mogelijk in Egmond aan Zee. Dit strand is makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Wil je liever een ander strand aan de kust van Nederland? Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Combineren met een andere activiteit

Wil je jouw bedrijfsuitje combineren met een vergadering? Bij dtevents is dit geen probleem! De beachrun is goed te combineren met een vergaderdag in Egmond aan Zee. Houden niet al je collega’s van hardlopen? Combineer het dan bijvoorbeeld met een workshop yoga!

Deel dit event

Ook leuk