beach handbal gezellig teamuitje teambuilding maatschappelijk verantwoord ondernemen bedrijfsuitje verbinding strand sportief

Beachhandbal

Wat ga je beleven?

Wil jij samen met je collega’s een leuk teamuitje beleven op het strand en genieten van de zon? Geef er dan gelijk een sportieve draai aan en ga beachhandballen! Beachhandbal is een dynamische teamsport, waarbij samenwerking vereist is. Het lijkt veel op het normale handbal, alleen vindt het nu natuurlijk plaats op het zand. Er gelden wel een aantal andere regels, maar deze zijn heel makkelijk te leren. Of je nou een ervaren handballer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit, beachhandbal biedt voor ieder wat wils! Kies voor het bijzondere teamuitje beachhandbal en maak van jouw stranddag een onvergetelijke ervaring vol sportiviteit en plezier! 

beach handbal gezellig teamuitje teambuilding maatschappelijk verantwoord ondernemen bedrijfsuitje verbinding strand sportief

Over beachhandbal

Tijdens een dagje beachhandbal op het strand leer je de basisvaardigheden van deze fanatieke sport kennen en toepassen. Samen met je collega’s speel je in teams wedstrijden tegen elkaar. Met het zand onder je voeten en de zon op je gezicht voel je je helemaal in je element! Beachhandbal is de perfecte manier om te leren samenwerken en om tegelijkertijd je conditie te verbeteren. Ook is het een goede manier om te genieten met je collega’s van deze geweldige ervaring! Wij zorgen voor alle benodigde materialen en begeleiding, zodat jullie je volledig kunnen focussen op dit actieve bedrijfsuitje vol plezier. Wil jij naast sporten ook wat lekkers te drinken of te eten? Ook dit regelen we graag voor je!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Tip van dtevents

Wil je een andere sportieve activiteit beleven op het strand? Kijk dan naar de teamactiviteit beachvolleybal! Bij beachvolleybal spelen twee teams tegen elkaar voor de winst. Deze sportieve sport is perfect om te beoefenen met mooi weer! Bekijk alle details van het actieve teamuitje beachvolleybal.

Deel dit event

Ook leuk