Beach Volleybal

Beach Volleybal

Wat ga je beleven tijdens Beach Volleybal?

Tijdens een drukke vergaderdag is het fijn om ook tussendoor de ontspanning op te zoeken. Aangezien het strand in de buurt is, is dit natuurlijk de perfecte gelegenheid om hier gebruik te van maken. Ga samen met collega’s lekker een potje Beach volleyballen met het zand tussen je tenen. Heel het team zet de knop om en gaat in de actieve modus. Deze activiteit kan georganiseerd worden op ieder strand! Van Egmond aan Zee, tot Medemblik en Wijk aan Zee.

Beach Volleybal

Jouw wensen

In teams, afhankelijk van de groepsgrootte, ga je de strijd aan! Als het om een grote groep gaat kunnen wij hier een uitgebreid toernooi van maken. Wij passen de activiteit aan naar de wensen van de groep. Tussendoor een drankje met een versnapering? Ook dat regelen wij graag voor jullie!

Combineren andere activiteiten

Deze activiteit kan goed gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten. Denk hierbij aan een potje Beach Volleybal afsluitend met een heerlijk Italiaans diner. Het is ook nog mogelijk om dit diner zelf te maken, tijdens onze Italiaanse kookworkshop. Een privé borrel op een dakterras aan het strand behoort ook tot de mogelijkheden. Wij kijken samen wat passend is bij het gezelschap!

Deel dit event

Ook leuk