Beach Clean-up teamuitje Egmond aan Zee

Beach Clean-up

Wat ga beleven tijdens de Beach Clean-up?

Ga samen met jouw collega’s het strand op en maak met elkaar het strand helemaal plastic vrij tijdens de Beach Clean-up. Hierdoor draag je samen met jouw collega’s een steentje bij aan een schonere en plastic vrije wereld. Dat is twee in één, een leuk teamuitje dat bijdraagt aan teambuilding en een betere wereld!

Beach Clean-up Egmond aan Zee

Dragen jullie ook een steentje bij?

Plastic heeft een hele nare eigenschap: het vergaat namelijk niet. In de natuur of in zee valt het langzaam uit elkaar in steeds meer kleinere stukjes, maar het blijven nog steeds kleine deeltjes plastic. Voor dieren is dit een probleem, zij kunnen plastic namelijk niet verteren. Wanneer zij dit op eten kunnen ze er ziek van worden of zelfs doodgaan.

Egmond aan Zee kunstwerk Beach Clean-up

Op pad met strandjutters!

Jullie gaan op pad met echte ervaren strandjutters uit Egmond aan Zee. Er wordt gestart met een interessante introductie over het afval en een juttersquiz. Vervolgens gaan jullie gezamenlijk genieten van het mooie Egmondse strand, terwijl jullie het plastic uit de zand vissen.

Uiteraard is het mogelijk om deze dag uit te breiden met een lekkere lunch, diner of borrel als afsluiter van dit duurzame teamuitje. De Beach Clean-up kan daarnaast ook gecombineerd worden met een andere activiteit in Egmond aan Zee. Zo beleven jullie de ultieme Egmond ervaring!

Deel dit event

Ook leuk