Beach Clean-up teamuitje Egmond aan Zee

Beach Clean-up

Wat ga je beleven?

Doe een Beach clean-up bij Gejut in Egmond aan Zee en vanaf dat moment loop je anders over het strand. Jij en je collega’s worden ontvangen in het Juttersoord ‘Terug naar de Kust’ waar de eigenaren meer vertellen over het jutten van vroeger en nu. Maak kennis met de unieke kunstwerken die zij maken uit hun gevonden zwerfafval. Ze vertellen je natuurlijk over hun bijzondere vondsten, de gevolgen van de plastic soep en testen jullie kennis tijdens een ludieke juttersquiz.

Dan is het tijd voor actie. Gewapend met grijpers en vuilniszakken ga je het strand op. Bij terugkomst wordt verteld over jullie vondsten. Vanzelfsprekend staat er een rozige jutters-bitter klaar met een zilte verrassing….

duurzaam beach clean-up gezellig teamuitje actief bedrijfsuitje ideeën

Dragen jullie ook je steentje bij?

Veel mensen laten helaas hun afval achter op het strand en hierdoor komt het afval, waaronder ook veel plastic, in de zee terecht. Plastic vergaat niet en het worden hele kleine deeltjes die zich verspreiden in de zee en zo bij de dieren terecht komen. Wanneer zij het binnenkrijgen kunnen ze er erg ziek van worden. Het is ontzettend belangrijk dat hier wat aan gedaan wordt! Samen willen we dat de zee plasticvrij wordt, doen jullie ook mee?

duurzaam beach clean up gezellig teamuitje actief bedrijfsuitje ideeën

Op pad met strandjutters!

Jullie gaan op pad met echte ervaren strandjutters in Egmond aan Zee. Er wordt gestart met een introductie over het afval en een juttersquiz. Vervolgens gaan jullie gezamenlijk genieten van het mooie Egmondse strand terwijl jullie samen het plastic uit het zand vissen.

Uiteraard is het mogelijk om deze dag uit te breiden met een lekkere lunch, diner of borrel als afsluiter van dit duurzame teamuitje. De Beach Clean-up kan daarnaast ook gecombineerd worden met een andere activiteit in Egmond aan Zee. Zo beleven jullie de ultieme Egmond ervaring!

Deel dit event

Ook leuk