Bedrijfsevenement evenementenbureau personeelsfeest organiseren exclusief Ijmuiden catering activiteiten SAIL Amsterdam 2025

arrangementen SAIL 2025

Arrangementen SAIL 2025

Samen met SAIL Amsterdam streven wij naar het bieden van exclusieve en unieke ervaringen. Het SAIL Amsterdam evenement in 2025 is een grote maritieme beleving en zorgt voor een unieke sfeer. Dit jaar vieren wij de 10de editie van SAIL Amsterdam en tevens de 750ste verjaardag van Amsterdam. Wij hebben hier een aantal unieke arrangementen voor SAIL 2025 voor ontwikkeld.

Zowel dtevents als SAIL Amsterdam hechten waarde aan persoonlijke aandacht. dtevents benadrukt een zeer persoonlijke aanpak met ontmoeten met aandacht en zorgt samen met SAIL Amsterdam, als een grootschalig evenement, voor een memorabele ervaring. Daarnaast wordt er gezorgd voor een maatschappelijke betrokkenheid in de vorm van SDG’s. Deze worden meegenomen in de arrangementen.

Lees hieronder meer over de mogelijkheden!

Arrangement SAIL 2025 1: Thema diner

Ontdek de magie van Amsterdam zoals nooit tevoren met onze unieke diner-ervaring op een luxe boot! Stap aan boord en laat je betoveren door de rijke geschiedenis van deze betoverende stad, waar smaak en beleving in perfecte harmonie samenkomen.

Bij dit arrangement draait alles om een onvergetelijk thema: 750 jaar Amsterdam. Van de aankleding tot aan het decor, elk detail is met zorg uitgekozen om de echte look and feel van het oude Amsterdam te vangen.

Terwijl je geniet van een heerlijk diner, wordt je meegevoerd naar het verleden van de stad. En als kers op de taart heb je vanaf de boot een adembenemend uitzicht op SAIL Amsterdam. Laat je betoveren door de unieke combinatie van gastronomie, geschiedenis en de charme van Amsterdam op deze onvergetelijke avond.

Arrangementen op het water SAIL Amsterdam 2025 Bedrijfsfeest organiseren Evenementenbureau

Arrangemen 2: Tijdlijn vaartocht

Beleef Amsterdam op een betoverende wijze met onze exclusieve jubileumervaring, waarbij het rijke 750-jarige verleden van de stad samenkomt met de SmartWalk.

Start jouw ontdekkingsreis vanaf een van de bijzondere plekken die Amsterdam te bieden heeft en laat de SmartWalk je leiden langs betoverende locaties die verweven zijn met de (maritieme) geschiedenis van Amsterdam.

Het tweede deel van ons arrangement brengt je naar het water. Stap aan boord en geniet van een adembenemend uitzicht op de stad. Tijdens het varen, wordt je aandacht getrokken door het majestueuze SAIL Amsterdam. De activiteit sluit af met een heerlijk diner. Laat je verrassen door de harmonie van land en water, geschiedenis en moderniteit.

Arrangementen op het water SAIL Amsterdam 2025 Bedrijfsfeest organiseren Evenementenbureau Klippers

Arrangement 3: Privé eiland

Neem je collega’s mee naar een feest op jullie eigen privé-eiland en beleef een unieke ervaring.

Laat je avontuur beginnen met een sprong vanaf het fort, verken het intrigerende labyrint en dans op live muziek. Alles kan en alles mag tijdens dit exclusieve feest, want het eiland is helemaal van jullie!

Geniet van de luxe van je eigen privé-eiland met een prachtig uitzicht op de SAIL-In. Laat je verwennen door de exclusiviteit van deze unieke locatie en creëer onvergetelijke herinneringen met je collega’s.

Forteiland evenement

Arrangement SAIL 2025 4: The Garden

Ontdek een uniek arrangement waar duurzaamheid en culinaire creativiteit samenkomen, met als achtergrond het spectaculaire SAIL Amsterdam 2025.

Stap in een lokale groentetuin en pluk verse ingrediënten voor een kookworkshop. Hier leer je niet alleen heerlijke gerechten bereiden, maar ontdek je ook duurzame kookopties die je thuis kunt toepassen.

Sluit de dag af met een ontspannen vaartocht, waarbij je dineert met de zelfbereide gerechten en geniet van het adembenemende uitzicht op SAIL Amsterdam 2025.

Dit arrangement is niet alleen een culinair avontuur, maar ook een bewuste keuze voor duurzaamheid. Door lokaal te plukken verminderen we de ecologische impact, terwijl we je bewust maken van duurzame keuzes in de keuken en daarbuiten.

Bedrijfsuitje SAIL Amsterdam 2025

Deel dit event