Archery Tag Teambuilding

Archery Tag

Wat ga je beleven tijdens Archery Tag?

​Archery Tag is de spannendere variant van een potje trefbal. Zodra het startschot klink begint de battle! Schiet jij je tegenstander af of kies je er voor om het target te raken en gaan jullie als winnaars naar huis?

Archery Tag is een spel dat wordt gespeeld met pijl en boog. Word je geraakt door een pijl, dan raak je niet gewond. Er wordt namelijk gespeeld met veiligheidspijlen. Dit zijn pijlen met een plastic dop aan de punt. Daarnaast draag je een masker zodat jouw gezicht wordt beschermd. Dit zorgt ervoor dat jij je volledig (en veilig) kunt uitleven tijdens een potje!

Ga jij de strijd aan?

Maak je bedrijfsuitje compleet, en ga samen met je collega’s de uitdaging aan. Een clinic met instructeurs duurt 1 uur en tijdens de game zijn er verschillende oefeningen en spel vormen. Werk in een team samen of ga alleen voor de winst. Of is jouw strategie alle doelen omschieten?

Archerytag set teambuilding

Meer over Archery Tag

Archery Tag is geschikt voor groepen van jong (vanaf 8 jaar) tot oud! Het spel kan overal gespeeld worden, zelfs op een (kunst)grasveld of in een sporthal. Geen kopzorgen over het regelen van de activiteit. Met onze instructeurs verzorgen wij onze clinics met verschillende spelvormen. Wanneer jullie aankomen staat alles klaar om direct te beginnen met Archery Tag. Na afloop ruimen wij ook op. Ja, wij regelen alles!

Deze activiteit is goed te combineren met andere actieve activiteiten gericht op de teambuilding. Afsluitend met een heerlijke lunch, borrel of diner maakt dit de perfecte gelegenheid voor jouw team.

Deel dit event

Ook leuk