Teambuilding Archery Tag buiten activiteit op locatie Zaandam Utrecht Rotterdam Amsterdam Alkmaar Haarlem Zandvoort aan zee Castricum Egmond aan zee Noord-Holland teamuitje pijl en boog schieten

Archery Tag

Wat ga je beleven?

​Archery Tag is een teamuitje dat je overal kan spelen en daardoor makkelijk te organiseren. Het is een variant op trefbal, zoals we dat nog van vroeger kennen. Het spel wordt echter niet gespeeld met een bal maar door middel van pijl en boog. Je wordt geraakt door een pijl en doet niet meer mee, maar gelukkig raak je niet gewond. Jullie spelen namelijk met veiligheidspijlen, dit zijn pijlen met een rubberen dop aan het einde. Daarnaast draag je een masker zodat je gezicht wordt beschermd. Dit zorgt ervoor dat jij je zonder rem kunt laten gaan tijdens het spel! Een sportief teamuitje voor jou en je collega’s.
Jullie worden in teams verdeeld en gaan de strijd met elkaar aan.

Zodra het startschot klinkt, begint de battle. Schiet jij je tegenstander af of kies je er voor om het target te raken, keuzes maken in het heetst van de strijd. Blijf als laatste over en win met je team dit spel.

Ga jij de strijd aan?

Ga samen met je collega’s de uitdaging aan! Een clinic met instructeurs duurt een uur en tijdens het teamuitje zijn er verschillende oefeningen en spelvormen. Werk in een team samen of ga alleen voor de winst!

Archery Tag teamuitje strand Noord-Holland teambuilding

Meer over Archery Tag

Archery Tag is geschikt voor kleine en grotere groepen, van jong tot oud! Het spel kan overal gespeeld worden van het park, bos, op het strand of bij jullie op het bedrijfsterrein. Geen kopzorgen over het regelen van de activiteit, want met onze instructeurs wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Na afloop ruimen wij ook alles weer op. Yes, wij regelen alles!

Deze activiteit is goed te combineren met andere actieve activiteiten gericht op teambuilding. Afsluitend met een heerlijke lunch, borrel of diner is dit het perfecte teamuitje voor jou en je collega’s.

Wil jij weten welke teamuitjes dtevents nog meer organiseert? Bekijk dan onze actieve teamuitjes.

 

Deel dit event

Ook leuk