Antipasti kookworkshop

Kookworkshop antipasti

Wat ga je beleven tijdens de kookworkshop antipasti?

Met deze unieke workshop brengen wij Italië even naar Nederland. Want wie houdt er nou niet van de Italiaanse keuken? Antipasti betekent letterlijk ‘voor de maaltijd’, wat eigenlijk borrelen voor het avondmaal inhoudt. In Italië is het namelijk een traditie om eerst te starten met Antipasti, hierbij starten zij de maaltijd op een bourgondische manier. Dit wordt vooral gedaan als er gasten over de vloer zijn. Zij voelen zich op deze manier alvast welkom door het heerlijke plankje en de wijn die geserveerd wordt.

Omdat Antipasti letterlijk bedoeld is om ervoor te zorgen dat de gasten trek krijgen bestaat dit uit een selectie hapjes in verschillende kleuren, smaken en texturen. Zout, zoet, zuur en bitter, het hoort er allemaal bij.

Tapas met tomaat kookworkshop

Heb jij al trek?

Tijdens deze unieke en creatieve workshop leer jij samen met je collega’s om de perfecte Antipasti samen te stellen. Zo kun jij deze straks ook thuis voorschotelen aan vrienden en familie. Hoe leuk is dat? Denk hierbij aan heerlijke gerechtjes als zelfgemaakte tapenade, gevulde courgettebloemen, salade caprese, gemarineerde groente en nog veel meer!

Na de workshop is het uiteraard tijd om deze heerlijke zelfgemaakte gerechten zelf op te eten met collega’s. Hierbij mag een wijntje niet ontbreken!

Kookworkshop antipasti

De locatie

Deze workshop wordt gehouden bij een unieke locatie gevestigd in Medemblik. De Antipasti workshop duurt 1,5 à 2 uur en is te boeken vanaf 10 personen. Eventueel kan deze workshop mooi gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten binnen een andere Medemblik ervaring of met een diner, borrel of lunch. Samen komen wij tot een passend teamuitje voor jullie! Kijk hier voor alle workshops.

Deel dit event

Ook leuk