teamuitje bedrijfsuitje gezellig teambuilding maatschappelijk verantwoord ondernemen

Kookworkshop antipasti

Wat ga je beleven tijdens de kookworkshop antipasti?

Met deze unieke workshop brengen wij Italië even naar Nederland. Want wie houdt er nou niet van de Italiaanse keuken? Antipasti betekent letterlijk ‘voor de maaltijd’, wat eigenlijk borrelen voor het avondmaal inhoudt. In Italië is het namelijk een traditie om eerst te starten met antipasti, hierbij starten zij de maaltijd op een Bourgondische manier. Dit wordt vooral gedaan als er gasten over de vloer zijn. Zij voelen zich dan alvast welkom door het heerlijke plankje en de wijn die geserveerd wordt.

Omdat antipasti letterlijk bedoeld is om ervoor te zorgen dat de gasten trek krijgen, bestaat dit uit een selectie hapjes in verschillende kleuren, smaken en texturen. Zout, zoet, zuur en bitter, het hoort er allemaal bij.

teamuitje bedrijfsuitje gezellig teambuilding maatschappelijk verantwoord ondernemen

Heb jij al trek?

Tijdens deze unieke en creatieve workshop leer jij samen met je collega’s om de perfecte antipasti samen te stellen. Zo kun jij deze straks ook thuis serveren aan vrienden en familie. Hoe leuk is dat? Denk hierbij aan heerlijke gerechtjes als zelfgemaakte tapenade, gevulde courgettebloemen, salade caprese, gemarineerde groente en nog veel meer!

Na de workshop is het uiteraard tijd om deze heerlijke zelfgemaakte gerechten zelf te nuttigen met collega’s. Hierbij mag een wijntje natuurlijk niet ontbreken!

teamuitje bedrijfsuitje gezellig teambuilding maatschappelijk verantwoord ondernemen

De locatie

Deze workshop wordt gehouden op verschillende locaties in Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland. De Antipasti workshop duurt ca, 2 uur en is te boeken vanaf 10 personen. Eventueel kan deze workshop mooi gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten binnen een andere Medemblik ervaring of met een diner, borrel of lunch. Samen komen wij tot een passend teamuitje voor jullie!

Naast de kookworkshop antipasti bieden wij nog heel veel andere leuke workshops en teamuitjes aan. Neem vooral een kijkje, er is voor ieder wat wils!

Deel dit event

Ook leuk