Amsterdam Light Festival bootcruise

Amsterdam Light Festival

Het lichtfestival van Amsterdam!

Het is alweer de 11de editie van het Amsterdam Light Festival! Van 1 december 2022 tot 22 januari 2023 wordt de historische stad prachtig opgelicht door allerlei lichtkunstwerken van kunstenaars over de hele wereld. Ook jouw team kan hierbij zijn en het sfeervolle decor ervaren vanaf het water!

Amsterdam light festival

Op de boot

Op onze salonboten ervaar je alle lichtkunstwerken van heel dichtbij, in een gezellige groepssetting. De rondvaart kan volledig aangepast worden naar wens. Denk hierbij aan een uitgebreid diner of een borrel. Tijdens de dinnercruise worden de heerlijkste gerechten geserveerd, terwijl jullie de ene na de andere verassing voorbij varen!

Zijn jullie geïnteresseerd in alle kunstwerken? Het is ook mogelijk dat de schipper je alles verteld over de kunstwerken en het thema van het Amsterdam Light Festival. Dit teamuitje is perfect voor tijdens de wintermaanden! Het is een goede gelegenheid om weer even met elkaar bij te praten tijdens de rondvaart door de grachten.

Deze activiteit zou ook goed gecombineerd kunnen worden met bijvoorbeeld een andere activiteit in Amsterdam.

Amsterdam Light Festival bootcruise

Ga mee op reis tijdens het Amsterdam Light Festival!

Imagine Beyond, het thema van dit jaar. Wij nemen je mee op reis naar de wereld van verbeelding. Deze verbeelding maakt het mogelijk om het hier en nu te ontstijgen en vooruit te dromen! Laat je fantasie de vrije loop en ga mee op reis. De kunstwerken worden speciaal voor het festival gemaakt in samenwerking met kunstenaars, partners en verschillende betrokkenen uit de stad. Dit initiatief zorgt ervoor dat de kunst breed toegankelijk wordt en het naar de mensen toegebracht wordt! Kunst zorgt voor nieuwe energie en inzichten.

Deel dit event

Ook leuk