aan het ijsselmeer evenementen leuk bedrijfsuitje teamuitjes ideeën vergaderlocatie Medemblik

Vergaderlocatie aan het IJsselmeer

Vergaderen in het oude stadje Medemblik!

Deze prachtige locatie ligt in het oude stadje Medemblik, direct aan het IJsselmeer waar zich een groot parkeerterrein bevindt aan de voordeur. De ruimtes die beschikbaar worden gesteld zijn voor groepen van 8 tot 100 personen en zijn uitermate geschikt voor een vergadering, workshops, cursus, training, presentatie of expositie. Tijdens deze evenementen kunnen de gewenste audiovisuele middelen worden ingezet en de catering verzorgen wij!

Vergaderen aan het IJsselmeer: een rustige locatie

Vergaderen aan het IJsselmeer met een mooi uitzicht, hier kun je genieten van een unieke ervaring. Formeel wordt informeel en stress verandert in relaxen. In deze ongedwongen sfeer worden innovatie en creatieve ideeën in beweging gezet voor een ingrijpende vergaderingen, brainstorm vergadering of gewoon een inspirerend bedrijfsuitje. De natuurlijke sfeer en vrije ruimte maakt deze locatie uniek!

Zo zijn er nog veel meer ideeën te bedenken om een vergadering, evenement of bedrijfsuitje te doen slagen waar nog lang over wordt nagepraat. Wil je meer weten over de mogelijkheden om te vergaderen of over een zakelijke bijeenkomst? Wij maken graag voor jou een voorstel op maat. Kijk ook naar onze andere mooie vergader- en evenementenlocaties.

Tip van dtevents

Vergaderen aan het IJsselmeer is perfect te combineren met de workshop Ademen! Kom helemaal tot rust in dit rustgevende gebied. Leer verschillende ademtechnieken samen met jouw collega’s.

Wil jij weten welke activiteiten er nog meer kunnen worden gecombineerd met vergaderen aan het IJsselmeer? Neem dan eens een kijkje naar onze unieke teamuitjes en workshops!

Deel dit event

Ook leuk