Management Support Event 2023: Neem een kijkje!

De wereld van evenementenmanagement is dynamisch. Donderdag 16 november 2023 stonden wij op de Management Support Beurs, over dynamisch gesproken. Deze beurs brengt de nieuwste trends en innovaties voor managementassistenten. En deze editie was echt een knaller! We konden onze passie voor evenementen volop laten zien op deze te gekke beurs. Met onze bruisende stand lieten we zien waarom dtevents het meest creatieve evenementenbureau van Noord-Holland is. Lachende gezichten, fotomomenten, toffe gesprekken en heel wat energie - het was één groot feest vol inspiratie en nieuwe connecties.

Management Support Beurs 2023

Een kiekje nemen bij het Management Support Event 2023

De wereld van evenementenmanagement is dynamisch. Donderdag 16 november 2023 stonden wij op de Management Support Beurs in Utrecht, over dynamisch gesproken. Deze beurs brengt de nieuwste trends en innovaties voor managementassistenten. En deze editie was echt een knaller! We konden onze passie voor evenementen volop laten zien op deze te gekke beurs. Met onze bruisende stand lieten we zien waarom dtevents hét meest creatieve evenementenbureau in Noord-Holland is. Lachende gezichten, fotomomenten, toffe gesprekken en heel wat energie – het was één groot feest vol inspiratie en nieuwe connecties.

Een verrassende stand

Onze stand was één grote lachfabriek, vooral dankzij onze photobooth. Het was een spektakel van gelach, flitsende camera’s en gekke accessoires die iedereen betoverden. Het was niet zomaar een plek om foto’s te maken; het was een magische stand met plezier en vreugde.

Mensen gaven toe aan de verleiding om bij de photobooth te poseren, waardoor we een kleurrijk mozaïek van glimlachende gezichten verzamelden. Tussen al die pret waren er ook levendige gesprekken met potentiële nieuwe klanten. Het delen van onze passie en het brainstormen over toekomstige evenementen zorgde voor een energieke en collaboratieve sfeer. Velen lieten hun contactgegevens achter voor mogelijke toekomstige samenwerkingen.

Beurs evenementen Management Support Beurs

Een dag vol inspiratie

Het programma van de beurs bood niet alleen waardevolle inzichten in managementondersteuning, maar bracht ook inspirerende sessies met zich mee. De ochtend begon met boeiende sessies over ‘De impact van technologie & AI op ons leven en werk’ en ‘Toekomst van het werk: hybride werken’.

Na een korte pauze, waarbij bezoekers verschillende stands konden verkennen, volgden twee nieuwe sessies: ‘De nieuwe balans: soft skills in het tijdperk van AI en hybride werken’ en ‘Zakelijk flirten: bouw mooie relaties’. Na een smakelijke lunch volgden er in de middag nog drie boeiende sessies en een gezellige borrel.

Waardevolle samenwerkingen

Samen met onze geweldige partners, zoals Hotel Zuiderduin, Netwerk voor de managementondersteuner (NVD), en Strandhotel Het Hoge Duin, hebben we de jaarbeurs tijdens de Management Support Event 2023 omgetoverd tot een platform van samenwerking. Deze partners brachten niet alleen hun expertise in, maar voegden ook waardevolle inzichten en mogelijkheden toe aan de ervaring van onze bezoekers. Leuk feitje: onze flyers zaten zelfs in de goodiebags van Hotel Zuiderduin!

 

NVD Management Hotel Zuiderduin Support samenwerkingen

Tot ziens en tot volgend jaar!

Wat een geweldige dag was het, vol lachende gezichten, inspirerende gesprekken en waardevolle ervaringen. Het bevestigt maar weer eens de kracht van zakelijke evenementen! Onze stand was veel meer dan alleen een plek op de beurs; het was een bruisende uitdrukking van wie we zijn en waar we voor staan. We koesteren deze herinneringen en kijken uit naar alle toekomstige evenementen die op ons pad zullen komen.

NVD Hotel Zuiderduin samenwerkingen

Deel dit bericht