De nieuwste activiteiten van januari 2023!

Het nieuwe jaar is officieel begonnen, wat betekend dat het tijd is voor nieuwe activiteiten! Wil jij een bedrijfsuitje organiseren, maar weet je nog niet wat? In deze blog beschrijven wij de nieuwste activiteiten van januari 2023 voor jou en je team!

Koude training teambuilding Noord-Holland, De nieuwste activiteiten van januari 2023!

Workshop koude training

Het is januari 2023 en mensen kijken uit naar de zomer vanwege het koude weer deze winter, maar wist je dat koude blootstelling goed is voor je fysieke en mentale gezondheid? Probeer samen met je team de Workshop koude training! Tijdens deze workshop nemen jij en je collega’s een duik in het koude natuurwater of in een ijsbad. Het is een avontuurlijke manier van teambuilding, waarbij je samen werkt aan mentale kracht, lichamelijke bewustzijn en een positieve stemming. Ben jij er klaar voor om uit je comfortzone te stappen en het water in te duiken?

Koude training teambuilding Noord-Holland, De nieuwste activiteiten van januari 2023! Koude training teambuilding Noord-Holland, De nieuwste activiteiten van januari 2023!

Rondvaart door Alkmaar

Liever niet in het water, maar wel erop? Dan is de Rondvaart door Alkmaar perfect voor jou! Tijdens de rondvaart vaar je door de mooie grachten van Alkmaar, waarbij verteld wordt hoe Alkmaar is en hoe Alkmaar was. Het is het perfecte teamuitje om gezellig met elkaar te praten en te ontspannen op het water. De rondvaart is ook te combineren met een lunch, diner of borrel in Haarlem, hoe leuk is dat!

De nieuwste activiteiten van januari 2023! De nieuwste activiteiten van januari 2023!

Zaanse bierproeverij met rondleiding

Zin in een drankje? Wij bieden een Zaanse bierproeverij met rondleiding aan! Samen met je collega’s krijg je een rondleiding door de enige brouwerij in de Zaanstreek. Tijdens deze unieke rondleiding is te zien hoe bier van begin tot eind tot stand komt. Natuurlijk krijgen jij en je collega’s niet alleen te zien hoe bier gemaakt wordt, jullie mogen de heerlijke biertjes ook drinken! Uiteraard kan je ook een lekker hapje nemen bij het drinken van de biertjes!

Brouwerij hoop, evenementenbureau, teamuitjes, De nieuwste activiteiten van januari 2023! Brouwerij hoop, evenementenbureau, teamuitjes, De nieuwste activiteiten van januari 2023!

De nieuwste locaties van januari 2023!

Naast de nieuwe activiteiten, hebben wij ook nieuwe vergader- en evenementenlocaties! Ben je benieuwd naar de nieuwste locaties van januari 2023? Lees dan nu de blog!

Deel dit bericht

Ook leuk om te lezen