De leukste Kerst teamuitjes

Vier de feestelijke kerstperiode met ons gevarieerde aanbod aan kerstbedrijfsfeesten, kerstteamuitjes en kerst workshops. Laat je team genieten van een onvergetelijke ervaring vol plezier, teambuilding en gezelligheid tijdens deze bijzondere tijd van het jaar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en maak van jouw kerstviering een onvergetelijk succes!

winter wonderland op locatie op maat teamuitje creatief kerst

Ook al is het nog zomer, bij dtevents zijn we al helemaal in de kerststemming! We kunnen niet wachten om jullie te inspireren en te enthousiasmeren voor het magische kerstseizoen dat voor ons ligt. Daarom hebben we speciaal voor jou de leukste Kerst teamuitjes op een rij gezet, met onder andere sprankelende bedrijfsfeesten in kerstthema, betoverende kerstactiviteiten en onvergetelijke workshops. Het lijkt misschien nog ver weg, maar juist nu is hét moment om je kerstplannen te maken en te profiteren van ons geweldige kerstaanbod. Bereid je maar alvast voor, want we nemen je mee op een voorproefje van deze feestelijkste tijd van het jaar!

kerstcocktail workshop op locatie op maat teamuitje creatief kerst

Kerst bedrijfsfeesten

Beleef de feestdagen groots met een Kerst bedrijfsfeest! 

Of je nu op zoek bent naar een traditionele kerstborrel, een stijlvol kerstdiner of een volledig op maat gemaakt kerstfeest, wij hebben het allemaal voor je in huis. Maar dat is niet alles! We bieden ook themafeesten aan om je helemaal onder te dompelen in de betoverende kerstsfeer. Denk aan betoverende Winter Wonderland, of het bruisende Kerstival. Ontdek de magie van Kerst en maak van jouw bedrijfsfeest een onvergetelijke ervaring!

Winter Wonderland

Betreed Winter Wonderland tijdens de feestdagen! Geniet van prachtige decoratie, duizenden lichten en sfeervolle muziek in het beste gezelschap van collega’s. Beleef een intiem diner bij het haardvuur. Winter Wonderland wordt op maat gemaakt.

Kerstival

Ervaar het enige echte Kerstival op een unieke locatie in Zaandam, samen met jouw collega’s! De locatie wordt omgetoverd tot een sfeervol festivalterrein met leuke foodtrucks en kerstkraampjes waar je onder andere warme chocolademelk en glühwein kan halen. Geniet van shared dining aan gezellige tafels, onder het genot van live muziek. Beleef een dag vol plezier, eten, drinken en gezelligheid!

Kerst teamuitjes

Geniet van de kerstsfeer met de leukste kerst teamuitjes! Geniet van gezellige activiteiten zoals de Kerst pubquiz en Beat the kerstbox. Beleef een onvergetelijke tijd vol plezier en teambuilding tijdens deze feestelijke periode.

De Kerst pubquiz

Doe mee aan de gezellige Kerst pubquiz en ervaar een dag vol gezelligheid! Speel samen met je collega’s dit klassieke spel vol plezier, onder het genot van hapjes en drankjes. Onze ervaren quizmaster, gehuld in een kerstmanpak, zorgt voor een onvergetelijke middag of avond.

  • Vanaf € 20,00 p.p.

Beat the kerstbox

Speel het spannende en uitdagende spel Beat the kerstbox tijdens de feestdagen met je team! Deze escape room op locatie zorgt voor een onvergetelijke ervaring vol samenwerking, spanning en plezier. Kunnen jullie de raadsels oplossen om de geheime inhoud te bemachtigen?

  • Vanaf € 18,50 p.p.

 

Kerst workshops

Laat je inspireren en ontdek de magie van de kersttijd tijdens onze betoverende kerstworkshops! Van de kunst van het mixen en shaken van heerlijke kerstcocktails tot het bereiden van smaakvolle kerstgerechten. Onze workshops bieden een unieke ervaring waarbij je nieuwe kooktechnieken en smaakcombinaties leert.

Kerst cocktailworkshop

Ontdek de kunst van het cocktail shaken tijdens onze sprankelende kerstcocktailworkshop! Onder begeleiding van ervaren professionals leer je de geheimen van het maken van heerlijke kerstcocktails. Je leert de beste winterse smaken te combineren en je krijgt handige tips & tricks.

  • Vanaf € 45,00 p.p.

Kerst kookworkshop

Ontdek de culinaire magie van Kerst tijdens onze kookworkshop! Bereid samen met je collega’s de heerlijkste kerstgerechten onder begeleiding van een professionele kok, die jullie diverse kooktechnieken leert. Een perfecte gelegenheid om te genieten van een smakelijke ervaring en een lekker kerstdiner.

  • Vanaf € 45,00 p.p.

Ben jij geïnspireerd door de leukste Kerst teamuitjes? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat aan te vragen. Samen zorgen we voor een feestelijke en teamversterkende ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden.

Deel dit bericht

Ook leuk om te lezen