Evenementenlocatie het Landgoed

Locatie het Landgoed!

Locatie het Landgoed is omringt door de prachtige natuur van Flevoland. Deze natuurlijke omgeving is zeer bijzonder en is geschikt als vergader- en evenementenlocatie. Voor rust en vrijheid is deze afgelegen plek perfect! Dit maakt het een unieke locatie voor een onvergetelijk evenement. Er is hier mogelijkheid voor allerlei leuke teamuitjes, van sport tot creatief en het is zelfs mogelijk om te overnachten in een tent!

Evenementen bij het Landgoed

Bij deze bijzondere locatie heb je gegarandeerd een ervaring die niet snel vergeten wordt. De natuurrijke omgeving zorgt voor veel opties voor evenementen. Denk hierbij aan actieve teamuitjes, of juist rustgevende workshops in een ceremoniële yurt. Er is heel veel mogelijk! Ook de catering wordt volledig verzorgd. De grote open locatie is helemaal naar wens in te delen.

Vergaderen bij het Landgoed

Ook is vergaderen op meerdere manieren mogelijk bij locatie het Landgoed. Een bijzondere vergadering in de Boshut, met prachtig uitzicht over het bos en het nabijgelegen strandje. Deze plek is perfect te combineren met een lekkere wandeling door het bos of een leuke teamactiviteit. Wil je liever relaxen tussendoor? Volg dan een yoga of meditatie workshop.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Over de locatie

De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Er is ruime parkeergelegenheid. Deze locatie is te boeken vanaf april tot en met oktober.

Tip van dtevents

Wil jij graag een leuk teamuitje beleven met jouw collega’s naast de vergadering? Kom op deze locatie nog meer tot rust door de Workshop yoga! Ga volledig in ontspanning na jouw vergadering!

Neem ook een kijkje naar het overzicht van alle vergader- en evenementenlocaties.

Delen met je collega's?

Details.
4 uur
20+

Prijs op aanvraag

Een offerte aanvragen is altijd gratis.

Meer informatie?

Ben je er nog niet helemaal uit? We bellen je graag om je zo goed mogelijk te helpen.

"*" indicates required fields

Op zoek naar iets anders?

Zoek een event.

Offerte aanvragen

Leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen tijdens werkdagen, binnen 24 uur contact met je op.

"*" indicates required fields

Bedrijfsgrootte
DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.