Arrangementen SAIL Amsterdam 2025.

Arrangementen SAIL Amsterdam 2025 bedrijfsevenementen personeelsfeest organiseren uniek bedrijfsuitje

SAIL Amsterdam is een spectaculair maritiem festival dat om de vijf jaar plaatsvindt. Het evenement biedt een indrukwekkende parade van historische Tall Ships en moderne marineschepen. In 2025 wordt de 10e editie gevierd, samen met het 50-jarig jubileum van SAIL en de 750e verjaardag van Amsterdam. Ontdek via dit blog inspirerende ideeën voor op maat gemaakte bedrijfsevenementen tijdens SAIL Amsterdam en beleef een onvergetelijk feest van 20 tot 24 augustus 2025.

SAIL Amsterdam 2025

SAIL Amsterdam is één van de grootste maritieme festivals wereldwijd en vindt om de vijf jaar plaats in Amsterdam. Dit nautische spektakel culmineert in een indrukwekkende parade van historische Tall Ships, moderne marineschepen en andere zeilboten. Deze schepen varen door het Noordzeekanaal de stad binnen en meren aan langs de kades van het IJ in Amsterdam.

Oorspronkelijk werd het evenement in 1975 georganiseerd ter gelegenheid van het 700-jarig bestaan van Amsterdam. Sindsdien is SAIL Amsterdam uitgegroeid tot een belangrijk maritiem spektakel. SAIL Amsterdam is meer dan alleen een nautisch evenement. Het wordt ook een feestelijke viering van de rijke geschiedenis en cultuur van Amsterdam.

De komende editie van SAIL Amsterdam belooft extra bijzonder te worden. Niet alleen vieren we de 10e editie van dit iconische evenement, maar ook het 50-jarig jubileum van SAIL en de 750e verjaardag van Amsterdam. Dit betekent dubbel feest! De 10e editie vindt plaats van 20 tot 24 augustus 2025.

Tijdens dit indrukwekkende en grootste zeilevenement van Nederland verwelkomt Amsterdam maar liefst 800 schepen van binnen- en buitenland. Waaronder Tall Ships, diverse windjammers en marineschepen.

Organiseer een uniek bedrijfsevenement!

Als trotse partner van SAIL Amsterdam 2025 presenteren wij een variatie aan op maat gemaakte arrangementen die je bedrijfsevenement onvergetelijk maken.

  • Vaararrangementen: Ervaar SAIL Amsterdam 2025 op een unieke manier met een speciaal vaararrangement voor jou en je collega’s. Vaar mee tussen de Tall Ships en geniet van een adembenemend uitzicht en de bruisende sfeer van het evenement. Kies uit diverse opties: van een indrukwekkende zeilboot, een elegante salonboot tot een charmant stoomschip en veel meer. Laat je verwennen met op maat gemaakte catering, zoals een verfijnd 5-gangen diner, een luxe high tea, of een selectie van bier, wijn en cocktails. Maak het evenement compleet met een thema dat perfect aansluit bij jouw gelegenheid.
  • Arrangementen aan de kade: Wil je je personeelsfeest liever op land organiseren? Kies dan voor een arrangement aan de kade en ervaar het SAIL Amsterdam gevoel in volle glorie. Met een arrangement aan de kade heb je een prachtig uitzicht op de indrukwekkende schepen die voorbijvaren. Dit arrangement biedt de ideale setting voor zowel zakelijke netwerkbijeenkomsten als een festival sfeer met foodtrucks en gezellige loungeplekken. Er is van alles mogelijk!
  • Arrangement het privé eiland: Voor degenen die op zoek zijn naar een exclusieve ervaring, bieden wij een privé-eiland aan met een adembenemend uitzicht op de SAIL-In. Dit eiland in IJmuiden is volledig voor jullie, perfect voor een onvergetelijk bedrijfsevenement tijdens SAIL Amsterdam 2025. Geniet van een prachtig uitzicht op de voorbijvarende Tall Ships vanaf een uniek fort uit 1800, dat als UNESCO-werelderfgoed wordt erkend. Slechts vijf minuten varen van het vasteland en met voldoende parkeergelegenheid in de buurt, wordt jullie gezelschap per boot naar het eiland gebracht. Met een capaciteit van ongeveer 575 personen, biedt het eiland volop mogelijkheden voor entertainment, activiteiten en op maat gemaakte catering.

Duurzaam en Budgetvriendelijk

  • Plastic vissen: Bij ons kun je ook deelnemen aan een bijzonder duurzaam initiatief: plastic vissen. Bij aanschaf van een vaararrangement, een kade-arrangement of een exclusief arrangement op het privé-eiland, krijgt één vertegenwoordiger van jouw bedrijf gratis toegang tot een georganiseerde grachtenvaart na SAIL. Ook is deze duurzame activiteit los te boeken, zodat je dit met al je collega’s kan ervaren. Tijdens deze vaartocht wordt plastic uit de Amsterdamse grachten verwijderd, wat niet alleen helpt bij het behalen van jullie duurzaamheidsdoelstellingen, maar ook bijdraagt aan een schonere toekomst. Ons evenementenbureau en SAIL Amsterdam zetten zich in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en de Sustainable Development Goals. Samen maken we een impact voor een duurzamere wereld.
  • SmartWalk SAIL Amsterdam 2025: Voor een budgetvriendelijke optie bieden wij de SmartWalk SAIL Amsterdam 2025 aan, een unieke wandeltocht die je op een interactieve en innovatieve manier door de maritieme geschiedenis van Amsterdam leidt. Met een uitgestippelde route via WhatsApp verken je de mooiste gebieden van SAIL zonder gids en bewonder je de indrukwekkende Tall Ships. Onderweg ontvang je informatie en beantwoord je vragen om punten te verzamelen. Dit arrangement, dat inclusief een lunch of borrel is, is ideaal voor een gezellige ervaring met collega’s en personeelsverenigingen.

Volledige ontzorging

Alle bovenstaande arrangementen, met uitzondering van de SmartWalk en het plastic vissen, bevatten een photobooth en entertainment naar wens. Elk arrangement kan verder worden uitgebreid met een comfortabele hotelovernachting en verzorgd vervoer van en naar de locatie. Zo ben je volledig ontzorgd en kun je optimaal genieten van een onvergetelijk evenement. Heb je specifieke wensen voor een evenement op maat? Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Maak van SAIL Amsterdam 2025 een feest dat je nooit zal vergeten!

Delen met je collega's?

Zoek een event.