Ultimate frisbee

Wat ga je beleven?

Ultimate frisbee is een leuke en sportieve teamsport, wat de perfecte activiteit vormt voor een sportief en leuk teamuitje! De naam zegt het al, bij deze activiteit gaat het niet om normaal frisbeeën, maar om een teamversie! Bij ultimate frisbee speel je in teamverband wedstrijden met een frisbee. Vang jij de frisbee achter de achterlijn? Dan scoor je een punt! Bij deze activiteit is samenwerking erg belangrijk. Met goede tactieken en mooi samenspel zal je zeker winnen! Ben je op zoek naar een bijzonder teamuitje in het teken van teambuilding? Dan is ultimate frisbee iets voor jou!

Over Ultimate frisbee

Het spel kan overal worden gespeeld, van een grasveld tot op het strand. De deelnemers worden opgedeeld in teams, over het algemeen tussen de 5 en 7 teams. Je scoort een punt als een collega uit je team de frisbee vangt achter de achterlijn. Het spel stopt als een team 15 punten heeft gehaald.

Test je flexibiliteit door de frisbee van de tegenstanders uit de lucht te slaan! Ultimate frisbee is een leuke en actieve sport, voor iedereen! Ben jij op zoek naar een sportief teamuitje, wat net even anders is? Dan is dit een match voor jou!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem vooral contact met ons op, we denken graag met je mee!

Tip van dtevents

Ben je op zoek naar een soortgelijk sportief en ontspannend teamuitje? Kijk dan eens naar de teambuilding activiteit beachvolleybal. Beachvolleybal is een leuke en laagdrempelige sport om samen te spelen met je collega’s. Ben je benieuwd naar wat dit teamuitje te bieden heeft? Bekijk dan alle details over beachvolleybal!

Delen met je collega's?

Details.
2 uur
10+

Prijs op aanvraag

Prijs per persoon, excl. BTW.

Een offerte aanvragen is altijd gratis.

Meer informatie?

Ben je er nog niet helemaal uit? We bellen je graag om je zo goed mogelijk te helpen.

"*" indicates required fields

Op zoek naar iets anders?

Zoek een event.

Offerte aanvragen

Leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen tijdens werkdagen, binnen 24 uur contact met je op.

"*" indicates required fields

Bedrijfsgrootte
DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.