Varen met Kerst

Beleef de magie van Kerstmis op het water tijdens het betoverende Kerst teamuitje: varen met Kerst! Ontdek de mooiste steden van Nederland, zoals Amsterdam, Zaandam, Utrecht en nog veel meer, terwijl je geniet van een onvergetelijke rondvaart met je collega’s. Laat je verwennen met een keuze uit diverse arrangementen, waaronder een sfeervolle kerstborrel of een overheerlijk kerstdiner. Stap aan boord en laat je verrassen door een kerstervaring om nooit te vergeten.

 

Wat ga je beleven tijdens varen met Kerst

Tijdens dit unieke Kerst bedrijfsuitje vaar je door sfeervol verlichte grachten, omringd door de prachtige kerstsfeer. Terwijl je ontspant op een comfortabele salonboot, neemt een deskundige gids je mee langs de meest adembenemende highlights die je onderweg passeert. Luister naar fascinerende verhalen en weetjes over de historie en bezienswaardigheden van de stad, terwijl je geniet van een heerlijk kerstdiner of een kerstborrel en het gezelschap van je collega’s. Laat je onderdompelen in de magie van Kerstmis en creëer onvergetelijke herinneringen op deze unieke varende ervaring.

Teambuilding tijdens Kerst

Een bedrijfsuitje met Kerst is niet alleen een moment van ontspanning en plezier, maar het speelt ook een cruciale rol in het versterken van het teamgevoel. Samen de feestdagen vieren creëert een bijzondere band tussen collega’s, waarbij de professionele grenzen vervagen en een informele en gezellige sfeer ontstaat. Tijdens het teamuitje, varen met Kerst, wordt de teamspirit versterkt en ontstaat er een gevoel van saamhorigheid. Het delen van lachende gezichten, het uitwisselen van verhalen en het samen genieten van een heerlijk kerstarrangement versterkt niet alleen de band tussen collega’s, maar draagt ook bij aan werkgeluk.

Neem vandaag nog contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken, zodat wij een uniek en op maat gemaakt teamuitje kunnen samenstellen dat perfect aansluit bij jullie wensen. Vraag vandaag nog een offerte aan en geef jouw team een onvergetelijke ervaring tijdens de kerstperiode!

Delen met je collega's?

Details.
1,5 uur
20+

Prijs op aanvraag

Prijs per persoon, excl. BTW.

Een offerte aanvragen is altijd gratis.

Meer informatie?

Ben je er nog niet helemaal uit? We bellen je graag om je zo goed mogelijk te helpen.

"*" indicates required fields

Op zoek naar iets anders?

Zoek een event.

Offerte aanvragen

Leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen tijdens werkdagen, binnen 24 uur contact met je op.

"*" indicates required fields

Bedrijfsgrootte
DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.