Kerst kookworkshop

De Kerst kookworkshop!

Een kerstdiner, iedereen vind dat heerlijk! Het is enorm gezellig samen met familie of collega’s en we kijken er elkaar jaar weer naar uit met z’n allen. Maar hoe leuk is het om voor de verandering samen jullie eigen kerstdiner samen te stellen? Dat kan tijdens onze Kerst kookworkshop! Een uniek teamuitje waarbij jullie op een interactieve manier samen een kerstdiner bereiden.

Het is niet alleen heel gezellig, maar je leert ook meteen hoe je de lekkerste gerechten kan maken. Onder begeleiding van een professionele kok maak je samen met je collega’s de lekkerste gerechten. Dit teamuitje is ook nog eens goed voor de samenwerking binnen het team. Bereid de heerlijke gerechten voor onder begeleiding van een professionele chef. De chef legt uit hoe je de gerechten het beste kunnen maken. Ook ontvang je allerlei tips & tricks, zodat jij later ook kan profiteren van je nieuwe kookkunsten.

Aan tafel!

Uiteraard is het vervolgens tijd om aan te schuiven bij het kerstdiner en te genieten van jullie eigen gemaakte gerechten. Het is tijd om even bij te kletsen over de gezellige dag en te genieten met collega’s onder elkaar. Een prachtige opgedekte tafel op een leuke locatie zorgt voor het echte kerstgevoel. En dit allemaal onder het genot van een drankje, wat natuurlijk niet mag ontbreken.

Is het nog veel te gezellig na het diner en willen jullie deze saamhorigheid nog voortzetten? De Kerst kookworkshop kan goed gecombineerd worden met een borrel achteraf of één van onze andere activiteiten, zoals een gezellige pubquiz! Kijk voor alle kerstactiviteiten op deze pagina.

De workshop is te boeken vanaf twintig personen en kan gehouden worden op verschillende locaties.

Delen met je collega's?

Details.
1,5 uur
20+

€ 45,00

Prijs per persoon, excl. BTW.

Een offerte aanvragen is altijd gratis.

Meer informatie?

Ben je er nog niet helemaal uit? We bellen je graag om je zo goed mogelijk te helpen.

"*" indicates required fields

Op zoek naar iets anders?

Zoek een event.

Offerte aanvragen

Leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen tijdens werkdagen, binnen 24 uur contact met je op.

"*" indicates required fields

Bedrijfsgrootte
DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.