Kerst cocktailworkshop

De Kerst cocktailworkshop

Cocktails zorgen altijd voor verbinding en gezelligheid! Het maakt niet uit welk seizoen het is, maar de feestdagen geven hier natuurlijk nog een extra dimensie aan. Daarom bieden wij de Kerst cocktailworkshop aan!

Iedereen houdt van cocktails, maar hoe leuk is het om deze ook daadwerkelijk zelf te maken? Laat je fantasie losgaan tijdens de workshop met de verschillende ingrediënten en decoraties. Na de workshop is het uiteraard tijd om deze heerlijke zelfgemaakte cocktails te drinken samen met jouw collega’s. Een gezellig en creatief teamuitje waarbij onze professionele bartender jou en je collega’s uitlegt hoe je een heerlijke cocktail maakt.

De workshop is volledig in kerstsfeer en is ook mogelijk op eigen locatie! Ben jij ook op zoek naar een leuke locatie om deze workshop te doen? Hier helpen wij ook graag bij. Wij bieden verschillende locatie’s aan en kijken graag samen naar een geschikte mogelijkheid.

Echte kerstcocktails!

Tijdens deze anderhalf uur durende cocktail kerstworkshop zullen speciale pro bartenders jou omtoveren tot een echte kerst cocktailshaker. Deze workshop zorgt ervoor dat alle creativiteit naar boven komt! Van een apple pie martini, tot een echte klassieke kerst punch. Heerlijke winterse smaken komen samen en vormen de lekkerste cocktails. De probartender weet hier alles van en geeft jou tijdens de workshop ook allerlei tips & tricks, zodat jij de mooiste en lekkerste kerstcocktails vervolgens ook thuis kan maken.

Deze workshop kan goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld een aansluitend kerstdiner of borrel, waarbij de cocktails direct van pas komen. De standaard workshop bevat twee cocktails en een lekkere shooter, maar wil je toch graag meer cocktails maken? Gezamenlijk komen wij tot een juist programma, helemaal op maat.

Delen met je collega's?

Details.
1 uur
15+

€ 45,00

Prijs per persoon, excl. BTW.

Een offerte aanvragen is altijd gratis.

Meer informatie?

Ben je er nog niet helemaal uit? We bellen je graag om je zo goed mogelijk te helpen.

"*" indicates required fields

Op zoek naar iets anders?

Zoek een event.

Offerte aanvragen

Leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen tijdens werkdagen, binnen 24 uur contact met je op.

"*" indicates required fields

Bedrijfsgrootte
DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.