Kookworkshop Turks

Leer de Turkse keuken kennen!

Maak kennis met de rijke en smaakvolle wereld van de Turkse keuken tijdens de Turkse kookworkshop. Ontdek de geheimen achter authentieke gerechten en leer verschillende kooktechnieken kennen. Onder begeleiding van een ervaren chef-kok word je ondergedompeld in de levendige culinaire cultuur van Turkije. Ontdek de exotische kruiden, verse ingrediënten en leer samen met je collega’s hoe je de beste gerechten maakt.

Over de kookworkshop Turks

Ontdek de smaakvolle wereld van de Turkse keuken tijdens een unieke en creatieve kookworkshop in het bruisende Zaandam. Deze bijzondere activiteit is ideaal voor een bedrijfsuitje, teamuitje of groepsactiviteit. Onder begeleiding van een ervaren chef-kok leer je de geheimen van authentieke Turkse gerechten kennen, terwijl je geniet van een heerlijk welkomstdrankje en lekkere hapjes.

De Turkse kookworkshop is niet alleen een culinair avontuur, maar ook een stimulerende teambuilding activiteit waarbij samenwerking en communicatie centraal staan. Samen met je collega’s ga je aan de slag en ervaar je een gezamenlijke culinaire reis, waarbij je de smaken, geuren en texturen van de Turkse keuken ontdekt. Na afloop van de workshop is het tijd om te ontspannen en gezamenlijk te genieten van de bereide gerechten, terwijl je napraat over deze unieke en onvergetelijke ervaring.

Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tip van dtevents

Wil je nog meer kookworkshop bedrijfsuitjes ontdekken? Bekijk dan ook onze andere culinaire avonturen, zoals de kookworkshop Italiaans en de kookworkshop antipasti, voor een smaakvolle en gezellige ervaring met je collega’s.

Delen met je collega's?

Details.
2 uur
10+

€ 70,00

Prijs per persoon, excl. BTW.

Een offerte aanvragen is altijd gratis.

Meer informatie?

Ben je er nog niet helemaal uit? We bellen je graag om je zo goed mogelijk te helpen.

"*" indicates required fields

Op zoek naar iets anders?

Zoek een event.

Offerte aanvragen

Leuk dat je een offerte wilt aanvragen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen tijdens werkdagen, binnen 24 uur contact met je op.

"*" indicates required fields

Bedrijfsgrootte
DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.