5 leuke ideeën voor bedrijfsuitjes!

Wil jij een leuk bedrijfsuitje organiseren maar weet je niet hoe? In deze blog delen wij 5 leuke ideeën voor bedrijfsuitjes! Een teamuitje is niet alleen een gezellig dagje weg met je collega’s, het is ook goed voor het werkgeluk binnen het team. Teamuitjes zorgen voor nieuwe ideeën, hogere motivatie en bovenal teambuilding! dtevents biedt originele bedrijfsuitjes in Noord-Holland en midden Nederland, het is allemaal mogelijk. Ben jij benieuwd naar 5 leuke ideeën voor bedrijfsuitjes, lees dan vooral verder!

Boulderen bedrijfsuitje Zaandam Noord-Holland blog inspirerende activiteit

Beachhandbal

Het is bijna voorjaar en wij merken dat de zon steeds meer begint te schijnen, dit betekent dat het tijd is voor een teamuitje op het strand. Wij bieden een actief teamuitje, namelijk beachhandbal! Samen met je collega’s ga je in teams tegen elkaar een wedstrijd spelen. Het sportieve bedrijfsuitje is dan ook ideaal om te leren samenwerken met je collega’s! Kies voor een dag beachhandbal en beleef samen met jouw collega’s een onvergetelijke dag om de teambuilding te versterken! Of je de strandactiviteit nou bij Egmond aan zee, Castricum, Wijk aan zee, Zandvoort of een ander strand langs de kust van Nederland wil organiseren, bij dtevents kan het allemaal! Wil je meer weten over dit actieve teamuitje? Bekijk de volledige omschrijving hier!

Tijdsduur: 2 uur

Prijs: vanaf €22,50 p.p.

Teamuitje beach handball blog strand Noord-Holland, leukste bedrijfsuitjes Teamuitje beach handball blog strand Noord-Holland, leukste bedrijfsuitjes

Boulderen

Het voorjaar komt steeds dichterbij, maar regen is niet bepaald te voorkomen in Nederland. Is het een regenachtige dag en wil je een bedrijfsuitje binnen organiseren? Dan is boulderen een leuk teamuitje voor jou en je collega’s! Boulderen is een sportief teamuitje, waarbij je gaat klimmen op een klimwand. Het bedrijfsuitje kan gehouden worden in onder andere Zaandam. Je samenwerking wordt op de proef gesteld. Samen met je collega’s ga je een parcours volgen en blind klimmen op een klimwand van maximaal 4,5 meter hoog. Na het uitdagende teamuitje is het tijd om gezellig te borrelen met je collega’s! Wanneer je kiest voor boulderen is een gezellige dag met je collega’s, om het werkgeluk te versterken, gegarandeerd. Klik hier voor meer informatie over het unieke teamuitje voor binnen!

Tijdsduur: 3 uur

Prijs: vanaf €22,50 p.p.

Boulderen teamuitje Noord-Holland blog, 5 leuke ideeën voor bedrijfsuitjes! Boulderen teamuitje Noord-Holland blog, 5 leuke ideeën voor bedrijfsuitjes!

Beachtennis

Willen jij en je collega’s op het strand een teamuitje, maar liever geen beachhandbal? Wij bieden ook beachtennis! Beachtennis is een combinatie van volleybal en tennis op het strand, waarbij je samen met je collega’s een wedstrijd houdt in teams. Je kan teams maken waarbij je twee tegen twee speelt, maar ook één op één is mogelijk. Ben jij benieuwd wie van jouw collega’s het meest fanatiek is? Dan is dit fanatieke teamuitje voor jou en je collega’s! Tijdens beachtennis leer je je collega’s beter kennen en zorg je voor teambuilding. Nu kan je natuurlijk niet sporten op een lege maag, daarom regelen wij graag een gezellige borrel of lekkere lunch voor jou en je collega’s? Benieuwd naar meer informatie over deze activiteit? Klik hier!

Tijdsduur: 1,5 uur

Prijs: vanaf €12,50 p.p.

Beach Tennis strand Noord-Holland teamuitje blog, 5 leuke ideeën voor bedrijfsuitjes!

Ultimate frisbee

Op zoek naar iets anders? Misschien is ultimate frisbee iets voor jou en je collega’s! Bij ultimate frisbee ga je in teamverband frisbeeën. Samen met je collega’s ga je een wedstrijd spelen, waarbij samenwerking heel belangrijk is. Door goed samen te werken scoor je niet alleen punten, maar leer je je collega’s ook beter kennen en dat zorgt voor teambuilding. Het spel kan overal worden gespeeld, in Almaar, Amsterdam, Haarlem, Zandvoort, alles is mogelijk! Ultimate frisbee is een actief teamuitje wat zorgt voor een goede samenwerking, teambuilding en een onvergetelijke dag! Wil jij meer informatie? Klik hier!

Tijdsduur: 2 uur

Prijs: vanaf €12,50 p.p.

Teamuitje Ultimate Frisbee strand Noord-Holland blog, 5 leuke ideeën voor bedrijfsuitjes!

Boksen

Gloednieuwe activiteit! dtevents biedt sinds februari 2023 een nieuw actief teamuitje met ex-profvoetballer Stefano Seedorf. Samen met je team en Stefano ga je luchtboxen en zakboxen op een locatie naar keuze! Het actieve teamuitje kan op het strand, in het park, in het bos, waar je maar wilt. Met dtevents is alles mogelijk! Tijdens het boxen werk je samen met je collega’s aan de teamspirit en positieve werksfeer. Al het negatieve sla je er namelijk uit! Op de dag krijg je een welkomstdrankje van Stefano Seedorf en aan het eind maak je een teamfoto om de onvergetelijke dag vast te leggen! Wil je meer weten over dit actieve teamuitje? Klik hier voor meer informatie!

Tijdsduur: 1 uur en 45 minuten

Prijs: vanaf €19,50 p.p.

Teamuitje Boksen strand Noord-Holland blog, 5 leuke ideeën voor bedrijfsuitjes!

Meer bedrijfsuitjes?

Wil je nog meer inspirerende ideeën voor leuke teamuitjes? dtevents biedt een uniek aanbod aan teamuitjes en heeft voor iedereen wat! Onze teamuitjes zijn niet alleen geschikt voor kleine groepen, maar ook voor grotere groepen. Klik hier om meer inspiratie op te doen voor een origineel bedrijfsuitje.

Naast teamuitjes organiseren wij ook bedrijfsevenementen voor grote groepen! Wil jij weten wat wij nog meer aanbieden? Neem vooral contact met ons op!

Deel dit bericht